IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    ,миналата година ги нема никакви...... освен при формопласт и етропал ... защо ли ...
    Защото си имат пенЦИЦИИонен фонд. И при ТИМ може да го има през декември.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      като гледам всичко е дефицит на БФБ .... даже и дефицита не ни е като хората .... баси .... Явно ще чакат пенсиите да преоценяват другия месец.
      И пенЦиите не са ни като хората .. а фондовете на пенциите са като грабливи птици за комисионни и премии.....
      За протокола ,миналата година ги нема никакви...... освен при формопласт и етропал ...
      защо ли ...

Коментар

На наШта борса и оФцете са като крави но и те са дефицит.....
        като гледам всичко е дефицит на БФБ .... даже и дефицита не ни е като хората .... баси .... Явно ще чакат пенсиите да преоценяват другия месец.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Монти, а аз си мислех, че биковете качват борсите

На наШта борса и оФцете са като крави но и те са дефицит.....

Коментар

Е те тогава трябва да знаеш че спекулантите не качват борса , овцете я качват.....
            И щом няма оФце ..кой ще я качи.....
            Монти, а аз си мислех, че биковете качват борсите
            Life won't wait for you.

Коментар

• Лекарствата за роднини - с пръстов идентификатор...
              http://dnes.dir.bg/news/zdraveopazva...-20530127?nt=4

и как ще повлияе това на оптимизъма?!

пп
              и в никакъв случай не е препоръка
              просто шегичка ...

Коментар

• Зяпам аз монитора и по едно време гледам - спЪ. И сънувам на БФБ сделки, сделки, сделки и в един момент ...... шефа минА да ме събуди ... баси
                Life won't wait for you.

Коментар

Е те тогава трябва да знаеш че спекулантите не качват борса , овцете я качват.....
                  Овчарите.

Коментар

Аз пък си мисля, че са само овце на нашата борса в момента - а както знеме, те са доста заблудени животинки, ама щом им е кеф да са и финансови мазохисти, нека си търгуват надежди

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      На борсата сме само най-коравите спекуланти, защото лабилягите отдавна си биха камшика. Или казано с прости думи – пазара се прочисти от треперещите ръчички. Та така.

P. S. Ако те интересува още нещо, може да питаш

Коментар

...Ситуацията е следната ,на борсата са един файтон хора ама толкова им е писнало от безвремието което е вече почти 18 месеца , че са готови да вдигнат борсата само със свойте сили.....
                        Днес се замислих ако ли пък изчезнат нарочно продавачите за определен период....
                        На борсата сме само най-коравите спекуланти, защото лабилягите отдавна си биха камшика. Или казано с прости думи – пазара се прочисти от треперещите ръчички. Та така.

P. S. Ако те интересува още нещо, може да питаш

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                          това няма как да стане, най-малкото защото държавата пак ще бъде осъдена за 1234455667657 милииона я в Сртасбург я някъде другаде....
                          само да те попитам ти ли си с това 1234 в Петрол....

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                            това няма как да стане, най-малкото защото държавата пак ще бъде осъдена за 1234455667657 милииона я в Сртасбург я някъде другаде....
                            ..и единият от ищците се съм аз.
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                              Предлагам да купим ДЗИ банк, нататък знаете
                              Май е по-добре да разбием някой колумбийски картел...

Е имам съм акции на Кюлев.....
                              добре ги продадох със 100 % печалба от 3,70 на почти 8....

Ситуацията е следната ,на борсата са един файтон хора ама толкова им е писнало от безвремието което е вече почти 18 месеца , че са готови да вдигнат борсата само със свойте сили.....
                              Днес се замислих ако ли пък изчезнат нарочно продавачите за определен период....

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                                Защото искат да го направят задължително разплащане с приемане на закон!

Коментар

Working...
                                X