IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение

Моме, а ти не обичаш ли държавните пари, я си признай !!!!
    лично, никога не съм разчитала на тях
    Но, като част от общество, държа те да се ползват умно и практично за развитие на живота и духа на цялото

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

не ми се чете какво са писали, но откъсът звучи, сякаш нещо лошо се е случило, че Гинка не купи тогава ЧЕЗ
      Друг е въпросът, защо винаги излизат от забърканите каши, така че все държавните пари плащат управленски грешки
      Моме, а ти не обичаш ли държавните пари, я си признай !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Преди 4 години тя се появи изненадващо за мнозина и поиска да купи най-голямото енерго в България. Това предизвика скандал, а накрая държавата ѝ забрани да сключи сделката. Днес обаче тази история се върна и този път Гинка Върбакова може да не е от губещата страна. Genka Shikerova припомня този скандал и как и защо може скоро да се окаже твърде скъп за българските данъкоплатци.

SVOBODNAEVROPA.BG
        Историята с Гинка Върбакова и енергото се върна. Скоро идва и сметката
        Преди 4 години тя се появи изненадващо за мнозина и поиска да купи най-голямо
        не ми се чете какво са писали, но откъсът звучи, сякаш нещо лошо се е случило, че Гинка не купи тогава ЧЕЗ
        Друг е въпросът, защо винаги излизат от забърканите каши, така че все държавните пари плащат управленски грешки

Коментар

• Е*ати оптимзъма
          90хил оборот до момента
          от тях 50 хил от Алтерко

Добре . че вече е на Франкфурт!
          бфб-Смешници!!!!

Коментар

• Преди 4 години тя се появи изненадващо за мнозина и поиска да купи най-голямото енерго в България. Това предизвика скандал, а накрая държавата ѝ забрани да сключи сделката. Днес обаче тази история се върна и този път Гинка Върбакова може да не е от губещата страна. Genka Shikerova припомня този скандал и как и защо може скоро да се окаже твърде скъп за българските данъкоплатци.

SVOBODNAEVROPA.BG
            Историята с Гинка Върбакова и енергото се върна. Скоро идва и сметката
            Преди 4 години тя се появи изненадващо за мнозина и поиска да купи най-голямо

Коментар

• Дау Джоунс 35,768.06 +305,28 +0,86% 23 7
              S&P 500 4,587.18 +65,64 +1,45% 427 75
              DAX 15,482.01 +239,63 +1,57%
              ДНЕС И ТУК НАГОРЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Това вече е висш пилотаж. Адмирации!

Мерси за лайкчетата. От Инвестора ми плащат по 50 стинки на брой
                Ама те и на мен трябва да плащат заради лайкчетата

Коментар

• ау Джоунс 35,462.78 +371,65 +1,06% 23 7
                  S&P 500 4,521.54 +37,67 +0,84% 382 122
                  DAX 15,490.48 +248.10

Коментар

Да обобщенията са много вредни колега, установено от опита из шибаните пазари
                    В тази насока имам акции от дружества които ще растат докато индексът може да спада.
                    Ще пада двоен профит, в такъв случай, нали така.
                    И на вас успех колега, вашите постове в повечето случаи ми допадат и слагам лайкчета
                    Това вече е висш пилотаж. Адмирации!

Мерси за лайкчетата. От Инвестора ми плащат по 50 стинки на брой

Коментар

Аха, и къси и дълги и кеш.. Явно сте на финансовите пазари водена от олимпийския принцип
                      Няма лошо, правите ликвидност. Успех!
                      Да обобщенията са много вредни колега, установено от опита из шибаните пазари
                      В тази насока имам акции от дружества които ще растат докато индексът може да спада.
                      Ще пада двоен профит, в такъв случай, нали така.
                      И на вас успех колега, вашите постове в повечето случаи ми допадат и слагам лайкчета

Коментар

Имате грешно впечатление, колега, Аз от късия имам
                        Имам и продажби отпреди месец, Но и акции имам де, не съм само в кеш.
                        Баба меца, добре се представя днес, но не е лошо да има и хора с кеш за да подпират нали ?
                        Е ще се пренесе търговията на други коти, където ще вземем повечко акции срещу същия кеш.
                        Аха, и къси и дълги и кеш.. Явно сте на финансовите пазари водена от олимпийския принцип
                        Няма лошо, правите ликвидност. Успех!

Коментар

Еми не продавате, как да стане!? Ако пък нямате акции, има къс Софикс, можете от там и Ники ще продава.. Ама май не ви стиска
                          Имате грешно впечатление, колега, Аз от късия имам
                          Имам и продажби отпреди месец, Но и акции имам де, не съм само в кеш.
                          Баба меца, добре се представя днес, но не е лошо да има и хора с кеш за да подпират нали ?
                          Е ще се пренесе търговията на други коти, където ще вземем повечко акции срещу същия кеш.

Коментар

Днес баба меца ще тропне ли едно мечо хорце
                            Еми не продавате, как да стане!? Ако пък нямате акции, има къс Софикс, можете от там и Ники ще продава.. Ама май не ви стиска

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                              Аз пък си мисля, че няма да е зле мечката да разруса малко джанката
                              Днес баба меца ще тропне ли едно мечо хорце

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                                Само дано скуката не пробуди мечките
                                Не, скуката не им пречи. Помага им
                                Те са сънливи животинки и дружелюбни, докато се разсънят

Коментар

Working...
                                X