If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И между другото, SOFIX не е в консолидация. В техническия анализ консолидацията означава странично движение, а при индекса има ясно изразен тренд.
Слушайте го момчето ! "Агресивен шаран" е ПРО ! Един от малкото динозаври на този пазар.Благодаря на съдбата ,че ми даде шанс да попивам и уча от неговия наистина огромен талант
Не си разчитала, но може да гушкаш разни европроекти, нали !
Няма лошо, така се движи света !!! Напред - науката е слънце, както се пее в химна за Кирил и Методий!
Да, науката е И Слънце и еврофондовете би следвало да са в голяма степен там, както и в здравеОПАЗВАНЕ
Но, не са. Не съм ползвала такива, но подкрепям хора, които имат добри идеи и се опитват да се финансират. Като цяло, обаче, мисията на тези фондове е по-скоро да се поддържат корумпирани кръгове, пазещи властта
Индустриалното производство през декември расте с 14.3% в реално изражение и достига най-високото ниво откакто има данни. Индустрията не просто се възстанови до предкризисните нива - тя отчетливо ги надминава. Отново данните са много по-добри и от най-оптимистичните икономически прогнози.
Източник: НСИ, графика на автора https://nsi.bg/…/pressreleases/IPI_SAWDA_2021-12_X7DH4OI.pdf
лично, никога не съм разчитала на тях
Но, като част от общество, държа те да се ползват умно и практично за развитие на живота и духа на цялото
Не си разчитала, но може да гушкаш разни европроекти, нали !
Няма лошо, така се движи света !!! Напред - науката е слънце, както се пее в химна за Кирил и Методий!
Коментар