IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• стига с тия .... клишета

Коментар

• Само дано скуката не пробуди мечките
      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Днес си отиде една скучна сесия. Дано утре не е още по-зян,
        Мечката все още я мързи да стане и само се прозява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Да, може да се увисне и да наведе клона - да станат джанките годни за консумация
          Абе усещам аз че са ти високо джанките и се облизваш отдолу. Но често казано, ще се наложи да приемеш, че са кисели и да си продължиш по пътя

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
            Аз пък си мисля, че няма да е зле мечката да разруса малко джанката
            Да, може да се увисне и да наведе клона - да станат джанките годни за консумация

Коментар

• Аз винаги съм на джанката Нямам спомен досега да съм оставал без акции

Коментар

Аз пък си мисля, че няма да е зле мечката да разруса малко джанката
                Интересни влечения имаш, ако се приеме, че и ти си покатерен на джанката. Любител на адреналина или самоубиец

Коментар

• Аз пък си мисля, че няма да е зле мечката да разруса малко джанката

Коментар

• Следващата седмица има IPO, после консолидираните отчети ще започнат да излизат - не всичко е вградено в цените.

Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

С тези космически цени, ликвидността се върна като преди 2години в летния период.
                    80 хил. лв оборот до 13.00... Мечката се събужда и се кани да дръпне едно родео на бичетата...
                    Оптимизмът бавно и трайно се спаружва

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

С тези цени в небесата на всичко и пълния ХАОС във всяка област на държавата,точно това ще стане
                      С тези космически цени, ликвидността се върна като преди 2години в летния период.
                      80 хил. лв оборот до 13.00... Мечката се събужда и се кани да дръпне едно родео на бичетата...
                      Оптимизмът бавно и трайно се спаружва

Коментар

• Причина: Неприемливо
                        https://knizhen-pazar.net/products/b...privatizatsiya

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                          При Боко Тиквата как да стане сега вече пътя е открит !
                          С тези цени в небесата на всичко и пълния ХАОС във всяка област на държавата,точно това ще стане
                          Last edited by petrg5s; 04.02.2022, 16:16.

Коментар

Батя, ама и ние /биковете/ сме гола вода! 10 години не можем да закараме индекса поне до 1000
                            При Боко Тиквата ) как да стане ) сега вече пътя е открит ! )
                            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Еми такива са ни мечките, нямат нито акции да продават, нито пари да вкарват в късия. Имат само интернет за 20 лв. на месец и трибуна да се правят виртуално на велики... че в реалността са трагедия!
                              Батя, ама и ние /биковете/ сме гола вода! 10 години не можем да закараме индекса поне до 1000

Коментар

МАЧКАЙ, МЕЦО!
                                Ооопсааа
                                няма по-сладка болка
                                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Working...
                                X