If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Graham, то е безмислено когато след време компания скочи както се коментира днес от 0.50 на 5.00 и била шит (цитирам BullsonBSE) и няма да признае че е сбъркал и да си направи изводите, ами обяснява че бил прав. Така слушам и за Свилоза че е шит на 1 лев, сега е на 3 и пак е шит, на 5 пак ще е
Примери много.
Така че успехи на тези които инвестират пожелавам!
Важното е че това е пазара и се движи от търсене и предлагане, ако има предлагане повече от търсенето ... знаем си, ако е обратното също. Така че гледайте нещата от този ъгъл и да си знаем че няма по-голям от пазара, дори и BullsonBSE.
МЦХ на 5 лв. е шит. На 0.50 е била добра инвестиция с потенциал за х4. След което почваме да се лъжеме
можеш да питаш тези ,който купуваха от началото на седмицата.....
Аз съм доволен .....кеш и кеш е в момента бога на маркета.....
Даже махнах поръчките купува от пеевски в табаците.....
Ехееее, стресна се.. Пееф е по-рискова инвестиция от останалите акции на днешни времена.
Истината е, че пазара чака продавача в Хима да се отдръпне по-нагоре.
Тогава ще има евентуален тласък нагоре.
В момента всички трябва да си махнат офертите и да затваряме борсата
Мен не ме бърка
Да му мислят пенсионните сега като трябва да покажат каква доходност са докарали за 2015, щото хората с много мъка дават 5% от доходите си на тях да ги управляват, а те се барат по дупките Скандал!
Има време за мерене на клечки.Сега е време за анализ на факти и догатки. Меренето идва после в проценти и пари.
Graham, то е безмислено когато след време компания скочи както се коментира днес от 0.50 на 5.00 и била шит (цитирам BullsonBSE) и няма да признае че е сбъркал и да си направи изводите, ами обяснява че бил прав. Така слушам и за Свилоза че е шит на 1 лев, сега е на 3 и пак е шит, на 5 пак ще е
Примери много.
Така че успехи на тези които инвестират пожелавам!
Важното е че това е пазара и се движи от търсене и предлагане, ако има предлагане повече от търсенето ... знаем си, ако е обратното също. Така че гледайте нещата от този ъгъл и да си знаем че няма по-голям от пазара, дори и BullsonBSE.
В момента всички ги е хванало умствена депресия/нищо лично към никой / но дискусията е по скоро на приказки и лакардии в хоремага...........
така се чувстват хората когато изтеглят късата пръчка
А ще споделиш ли как се чувстват изтеглилите дългия член?
можеш да питаш тези ,който купуваха от началото на седмицата.....
Аз съм доволен .....кеш и кеш е в момента бога на маркета.....
Даже махнах поръчките купува от пеевски в табаците.....
И не защото са лоши а когато дойде времето разделно те са най печеливши и към тях се посяга за продажба без загуба....
Първо да спомена, че Спиди е 40 лв., а не 30 . След това искам да те уверя, че всички сме запознати с идеята ти и не е нужно да я повтаряш ежечасно. Ако искаш да накараш акционерите да продадат въпросните компании и с парите да си купят твоите ракети, ще ти бъде мнооого трудно, не се хаби
Спийди още от ИПОто си на 15 лв. като цена беше несъстоятелно, сега още повече, затова говорим Матаматиката и оборотите го доказват.
А идеята ми явно не е толквоа ясна и хората не са толкова запознати, щото както казваш отишло и а 40 Пълен абсурд, както се казва
В момента всички ги е хванало умствена депресия/нищо лично към никой / но дискусията е по скоро на приказки и лакардии в хоремага...........
Има време за мерене на клечки.Сега е време за анализ на факти и догатки. Меренето идва после в проценти и пари.
На 0.50 е имало смисъл, ама сега като е на 5 г. 8 г. под ред да ми го хвалите се вижда, че не върви
МЦХ на 5 лв, Спийди на 30 лв., Атера на 2 лв. след над 1.5 лв. дивиденти, са нессътоятелни акции и цени Или пък СФИ,. И да ги четем всяка година като топ инвестиции още повече.
Какво е било, е все тая. Но не с тези акции и цени напред не може да се върви. Оборотите го показват математиакта не издържа, нито МЦХ, нито Спийди, нито Атера струват 200 милиона в момента.
Първо да спомена, че Спиди е 40 лв., а не 30 . След това искам да те уверя, че всички сме запознати с идеята ти и не е нужно да я повтаряш ежечасно. Ако искаш да накараш акционерите да продадат въпросните компании и с парите да си купят твоите ракети, ще ти бъде мнооого трудно, не се хаби
На БФБ, човек не трябва никода да си показва картите, щото играта винаги е била нечестна Не случайно и фондовете си скриха картите. Още по-тъпо е да си споделя портфейла човек във форум като на Инвестор. Който го прави, го прави да манипулира или щото не е в час.
Недей така всички трябва по задължение да се изповядват на голямата меца.
В момента всички ги е хванало умствена депресия/нищо лично/ но дискусията е по скоро на приказки в хоремага...........
А ще споделиш ли как се чувстват изтеглилите дългия член?
Mи стига си ги крил твоите фаворити - дай да ги видим, макар да се досещаме...
Единственото което виждаме да правиш е да ходиш и акаш навсякъде, тролска му работа....гековска...
На БФБ, човек не трябва никода да си показва картите, щото играта винаги е била нечестна Не случайно и фондовете си скриха картите. Още по-тъпо е да си споделя портфейла човек във форум като на Инвестор. Който го прави, го прави да манипулира или щото не е в час.
Пак ще цитирам една от любимите ми сентенции :"Когато всички мислят еднакво, значи никой не мисли."
Коментар