Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
С риск да бъда наречен хейтър при толкова убаво БФБ и всичко на БФБ, ще ви кажа, че няма как ББ да ви е проблема. Имаме едни Пенсионните които за неговото премиерстване от 5 милиарда активи, вече гонят 10 милиарда лв., които отказват да инвеститират както и отказват да показват резултати, с което се явяват безполезни - те това ви е проблема. И това не е хейтване, а си е самата истинаBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Е миналия мандат на Борисов беше от 3г. и 8 м....е виж как е реагирал Софикс а тогава имаше някаква вяра в него....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениепо принцип пазарите са доста динамични и реагират бързо, нашия ако отиграва едно събитие по наколко години или мега флегматичен или не знам какво...
Е миналия мандат на Борисов беше от 3г. и 8 м....е виж как е реагирал Софикс а тогава имаше някаква вяра в него....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЕ то това не се ли изконсумира отдавна?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЕ то това не се ли изконсумира отдавна?
Какво да се изконсумира ,управлението на Борисоф......ще се изконсумира когато си отиде от власт...
Той е вреден не толкова с действия ,колкото с бездействие.....за разлика от финасовия, който е обратно... вреден е с действия.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеПо принцип пазара винаги е прав казват, аз се замислям, какво точно изпускам от пазара, кое събитие според вас отиграва пазара в момента... та продължава да пада софикса
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеИ след като аз съм ви кривия и само хейтвам пишейки глупости, я кажете като вие сте редовните и след като всичко е редовно защо на БФБ няма оборот, нали има такива бижута като СФИ, Атера, Спийди
Ами не цвъкай по оптимизма ни тогава, а се разхождай по политики , вицове пенсионни и ,и иии... чий го дириш тука , като кой от де те срещне ти се "възхищава" на прозорливоста
Коментар
Коментар