IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Предполагам има фармички и в момента ближе рани....
    Някой да вземе да отвори нова тема"Защо се провали фондовият пазар в България
    и какъв е смисълът от самото му съществуване"?Ще падне здрава дискусия ми се
    струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Май и ти не знаеш какво да правиш,че постоянно ни подпитваш?
      Предполагам има фармички и в момента ближе рани....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Лупкам ги яко.
        Май и ти не знаеш какво да правиш,че постоянно ни подпитваш?

Коментар

• Лупкам ги яко.

Коментар

• Почваме ли ги с голямата сопа?

Коментар

• Софиксов, твоето наистинапе любов.ьрано сутрин парфюмиран с вазелин в ръка чакаш Мечока

Коментар

• Бий мечетата по дупетата, бий, бий, бий!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  като се сетя че преди 2год 2-3% дивидент не ги броях за дивидент, а сега при 0,3% в банка и това си е десет пъти повече, ех какви времена доживях!!!
                  +1
                  то тогава пазара не вървеше но поне имаше хубави дивидентни компании а сега нито дивиденти,нито капиталова,нито оборот....с една дума-ТРАГЕДИЯ
                  "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    като се сетя че преди 2год 2-3% дивидент не ги броях за дивидент, а сега при 0,3% в банка и това си е десет пъти повече, ех какви времена доживях!!!
                    С една дума - трагедия

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Софиксов, какъв вазелин ползваш.Ние разбрахме, че свикна и много ти е гот
                      Не си прав, най-вероятно се е надумкал с адсици като сфи и оттам насетне отчитат растеж по време на падане на индекса Но знаем, че вече няма за къде още да се надува ))

Коментар

• като се сетя че преди 2год 2-3% дивидент не ги броях за дивидент, а сега при 0,3% в банка и това си е десет пъти повече, ех какви времена доживях!!!

Коментар

• Софиксов, аз се занимавам само с инвестиции, твоя занаят с вазелина не искам да го учаНа тебе борси не ти трябват, ти си по тънката част.Пък и име му измисли на онова нещо..лупкане..Бъди щастлив, но излиза, че не си за тази темаНаправи си някоя нова и розова тема, а иначе ти вярвам, че си много добър
                          Last edited by Kiro; 04.04.2016, 21:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Кажи сега днес кои акции ти скочиха , че си толкова доволен..Ти си изкара портфолиото от 200 компании..Все твоите акции поскъпват. Няма да е от ръстовете това, сигурно е от любовта на мечо и вазелина.
                            Ами моите акции скачат, защото съм много добър и съм направил правилен избор бе, Кире! Аз за чий *** съм на борсата, ако не мога да намеря добри акции
                            Кире, Кирееее, има още много да учиш!

Коментар

• Кажи сега днес кои акции ти скочиха , че си толкова доволен..Ти си изкара портфолиото от 200 компании..Все твоите акции поскъпват. Няма да е от ръстовете това, сигурно е от любовта на мечо и вазелина.

Коментар

• Ма ти си много недоверчив човек бе, Кире! Защо все не вярваш, че ги бия И картинки ти пускам, ама ти пак не вярваш
                                Я вземи се стегни малко!

Коментар

Working...
                                X