IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Купуват за индексния на SEE LINK,нищо чудно днес да дигнат оборотите на Софарма
    и Монбат.
    По принцип и за по-малко от това може да отнесеш глоба за манипулация.
    Ако си правиш свободни съчинения или просто си чешеш езика, най-добре е да го уточниш възможно най-бързо, защото такъв фонд няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      +1
      Всички мои приятели следят през инфосток. Не знам толкова ли е трудно.
      Очевидно им е непосилно.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Така, но да вземат да пускат котировките и сделките на БФБ в реално време а не с 18 минути закъснение...
        +1
        Всички мои приятели следят през инфосток. Не знам толкова ли е трудно.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          през годините Инвесторът винаги е бил №1
          от форума намерих много приятели, много интересни теми, много съвети.....
          ако го нямаше този сайт нещата щяха да са по-различни
          още от началото му, Investor.bg ми е стартова страница на всички компютри, които съм имал

Така, но да вземат да пускат котировките и сделките на БФБ в реално време а не с 18 минути закъснение...

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            Йорданов: Investor.bg първи предложи безплатна борсова информация

http://www.investor.bg/medii/455/a/i...maciia-214458/
            през годините Инвесторът винаги е бил №1
            от форума намерих много приятели, много интересни теми, много съвети.....
            ако го нямаше този сайт нещата щяха да са по-различни
            още от началото му, Investor.bg ми е стартова страница на всички компютри, които съм имал

Коментар

Гледай да не са доста на брой излизащите...
              Идват Цветница ,Великден ,Гергьовден и Денят на Славянската писмености и всичките тези дати включват и по четири ,пет дни и като решат пишман инвеститорите да си направят по някое подаръче на половинката или екскурзия и гледай борсата се срутила....с оборот от 100К...
              Днеска сме рекордьори ,да кажем една добра дума за купувача от 1100 К в Атера.... че утре пак ще гоник 30К....
              Купуват за индексния на SEE LINK,нищо чудно днес да дигнат оборотите на Софарма
              и Монбат.

Коментар

Идват Цветница ,Великден ,Гергьовден и Денят на Славянската писмености и всичките тези дати включват и по четири ,пет дни и като решат пишман инвеститорите да си направят по някое подаръче на половинката или екскурзия и гледай борсата се срутила....с оборот от 100К...
                Днеска сме рекордьори ,да кажем една добра дума за купувача от 1100 К в Атера.... че утре пак ще гоник 30К....
                Табаците са за великденски подаръчета и бира с картофи.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                  Скоро ще се окажем доста на брой

Коментар

• Скоро ще се окажем доста на брой

Коментар

• Оптимистите останахме много малко

Коментар

• Май вече никой не отваря дори и сесията. Толкова не се случва нищо вече. ББтренд.
                        The strongest stand last.

Коментар

• Йорданов: Investor.bg първи предложи безплатна борсова информация

http://www.investor.bg/medii/455/a/i...maciia-214458/

Коментар

Май и ти не знаеш какво да правиш,че постоянно ни подпитваш?
                            Не питам никой, а още по-малко пък теб! Ти не си никой и нищо не зависи от теб, за да те питам.

Коментар

Предполагам има фармички и в момента ближе рани....
                              В грешка си.

Коментар

Някой да вземе да отвори нова тема"Защо се провали фондовият пазар в България
                                и какъв е смисълът от самото му съществуване"?Ще падне здрава дискусия ми се
                                струва.

Аз съм решил да направя една анкета за броя на сделките който имат на борсата повечето участници във форума.... над 1000 лв...

Коментар

Working...
                                X