IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И след като съм бил "хейтър" я ми напишете вие като сте "харесващи" какво ви харесва на БФБ или какво е за харесване въобще
    Аз ви казвам, че всичко е за измитане и това не хейтване, а реално и адекватно мнение
    Bulls on BSE

Коментар

• Юруш на Мегафонда ....

пп Малийй, като се завърти една търговия сега, не е за смятане....

Всеки месец по 10 % горница !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
        И след като аз съм ви кривия и само хейтвам пишейки глупости, я кажете като вие сте редовните и след като всичко е редовно защо на БФБ няма оборот, нали има такива бижута като СФИ, Атера, Спийди

Ами не цвъкай по оптимизма ни тогава, а се разхождай по политики , вицове пенсионни и ,и иии... чий го дириш тука , като кой от де те срещне ти се "възхищава" на прозорливоста

Коментар

• И след като аз съм ви кривия и само хейтвам пишейки глупости, я кажете като вие сте редовните и след като всичко е редовно защо на БФБ няма оборот, нали има такива бижута като СФИ, Атера, Спийди
          Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
            Ти няма ли да купиш най-после нещо?
            Ще купя, чакам първо пазара да се прочисти и да се нормализира.
            Да гръмне първо Пенсионната систем за това, че събира пари от хората, а не носи резултати и не инвестира на БФБ За да некажете, че двете са взаимоисключващи, ще кажа че БФБ е единственото място от което Фондовете може да правят дохостност, нито от чужди акции ще изкарат нещо, нито от облигации или ДЦК.
            Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Мисля, че грешиш. Изцяло в реално време са, ако си регистриран потребител.
              Да, това с регистрацията го забравих, че е така. Иначе е 15 минути.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                Инфостока също има лаг в ъпдейта на сделките.
                Мисля, че грешиш. Изцяло в реално време са, ако си регистриран потребител.
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Не съм много в час, но четох някога нещо, че за котировки в реално време се плащала някаква годишна такса. Друг е въпросът, че Инфостока си го позволява, а доста по-голям и скъп сайт като Инвестора не го прави. Освен това тук и портфейла е направен по-кофти, но въпреки това, очевидно масата от хора сме тук!
                  Инфостока също има лаг в ъпдейта на сделките.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    +1
                    Всички мои приятели следят през инфосток. Не знам толкова ли е трудно.
                    Не съм много в час, но четох някога нещо, че за котировки в реално време се плащала някаква годишна такса. Друг е въпросът, че Инфостока си го позволява, а доста по-голям и скъп сайт като Инвестора не го прави. Освен това тук и портфейла е направен по-кофти, но въпреки това, очевидно масата от хора сме тук!
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                      ами той Грос това му е подхода " дочух нещо, надявайте се!!"
                      Ами то друго освен надежда остана ли бе Торанагов?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                        Добре да купиш ,но после на кой да го продаде
                        Зависи какво ще купи. Като гледам какъв хейтър е, най-вероятно ще вземе някакъв шит

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                          Добре да купиш ,но после на кой да го продаде

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                            Оброта, оборота?
                            Отварям да погледна пак няма оборот, десетина акциии търгувани нито една с над 1000 броя разменени?

Докога тази простотия, по-добре да я затваряме БФБето, 95% от ИПетата, както и Пенсионните и Договорните фондове щом не инвестират на БФБ, а събирата пари без да носят доходност

Вземайте се в ръце, така не може да продължава

Коментар

• Оброта, оборота?
                              Отварям да погледна пак няма оборот, десетина акциии търгувани нито една с над 1000 броя разменени?

Докога тази простотия, по-добре да я затваряме БФБето, 95% от ИПетата, както и Пенсионните и Договорните фондове щом не инвестират на БФБ, а събирата пари без да носят доходност

Вземайте се в ръце, така не може да продължава
                              Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                                По принцип и за по-малко от това може да отнесеш глоба за манипулация.
                                Ако си правиш свободни съчинения или просто си чешеш езика, най-добре е да го уточниш възможно най-бързо, защото такъв фонд няма.
                                ами той Грос това му е подхода " дочух нещо, надявайте се!!"

Коментар

Working...
                                X