If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По принцип пазара винаги е прав казват, аз се замислям, какво точно изпускам от пазара, кое събитие според вас отиграва пазара в момента... та продължава да пада софикса
Според Бъфет в повечето случаи пазара не е прав защото е късоглед.
На него вярвам малко повече отколкото на даскалите във ввузувете
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
С риск да бъда наречен хейтър при толкова убаво БФБ и всичко на БФБ, ще ви кажа, че няма как ББ да ви е проблема. Имаме едни Пенсионните които за неговото премиерстване от 5 милиарда активи, вече гонят 10 милиарда лв., които отказват да инвеститират както и отказват да показват резултати, с което се явяват безполезни - те това ви е проблема. И това не е хейтване, а си е самата истина
по принцип пазарите са доста динамични и реагират бързо, нашия ако отиграва едно събитие по наколко години или е мега флегматичен или не знам какво... та не ми се много вярва още да е това.
Какво да се изконсумира ,управлението на Борисоф......ще се изконсумира когато си отиде от власт...
Той е вреден не толкова с действия ,колкото с бездействие..... за разлика от финасовия, който е обратно... вреден е с действия.......
По принцип пазара винаги е прав казват, аз се замислям, какво точно изпускам от пазара, кое събитие според вас отиграва пазара в момента... та продължава да пада софикса
Премиерстването на Борисов и действията на финансовия му министър Горанов....
Коментар