If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И след като аз съм ви кривия и само хейтвам пишейки глупости, я кажете като вие сте редовните и след като всичко е редовно защо на БФБ няма оборот, нали има такива бижута като СФИ, Атера, Спийди
Ще купя, чакам първо пазара да се прочисти и да се нормализира.
Да гръмне първо Пенсионната систем за това, че събира пари от хората, а не носи резултати и не инвестира на БФБ За да некажете, че двете са взаимоисключващи, ще кажа че БФБ е единственото място от което Фондовете може да правят дохостност, нито от чужди акции ще изкарат нещо, нито от облигации или ДЦК.
Не съм много в час, но четох някога нещо, че за котировки в реално време се плащала някаква годишна такса. Друг е въпросът, че Инфостока си го позволява, а доста по-голям и скъп сайт като Инвестора не го прави. Освен това тук и портфейла е направен по-кофти, но въпреки това, очевидно масата от хора сме тук!
+1
Всички мои приятели следят през инфосток. Не знам толкова ли е трудно.
Не съм много в час, но четох някога нещо, че за котировки в реално време се плащала някаква годишна такса. Друг е въпросът, че Инфостока си го позволява, а доста по-голям и скъп сайт като Инвестора не го прави. Освен това тук и портфейла е направен по-кофти, но въпреки това, очевидно масата от хора сме тук!
Оброта, оборота?
Отварям да погледна пак няма оборот, десетина акциии търгувани нито една с над 1000 броя разменени?
Докога тази простотия, по-добре да я затваряме БФБето, 95% от ИПетата, както и Пенсионните и Договорните фондове щом не инвестират на БФБ, а събирата пари без да носят доходност
Оброта, оборота?
Отварям да погледна пак няма оборот, десетина акциии търгувани нито една с над 1000 броя разменени?
Докога тази простотия, по-добре да я затваряме БФБето, 95% от ИПетата, както и Пенсионните и Договорните фондове щом не инвестират на БФБ, а събирата пари без да носят доходност
По принцип и за по-малко от това може да отнесеш глоба за манипулация.
Ако си правиш свободни съчинения или просто си чешеш езика, най-добре е да го уточниш възможно най-бързо, защото такъв фонд няма.
ами той Грос това му е подхода " дочух нещо, надявайте се!!"
Купуват за индексния на SEE LINK,нищо чудно днес да дигнат оборотите на Софарма
и Монбат.
По принцип и за по-малко от това може да отнесеш глоба за манипулация.
Ако си правиш свободни съчинения или просто си чешеш езика, най-добре е да го уточниш възможно най-бързо, защото такъв фонд няма.
Коментар