IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Сори че не те изчакахме
    За нищо, аз съм на външните пазари.
    Дори не помня в колко започва сесията тук.
    Смятай, колко ме вълнува.

Колко каза че ти е средната в ПИБ? Нещо към 2.80 ми се върти, а паметта ми е много добра. Днес каква е цената - 2 лева?
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Всъщност важния за теб момент още не е настъпил и изстрадването ще продължи, защото най-вероятно си много под средните си цени на влизане. За това е още рано за радост. Нищо чудно този подскок да си остане самотен и притъпено принизен във времето.Нито обемите са обещаващи, нито настроенията като цяло. За неподходящия момент за ръст да не говорим.
      Какво значи неподходящ момент
      Хващаме Пенсионните и Договорните фондове без никаква доходност последните години седящи на камара кеш?
      Или това, че всички разкешиха Хима до 1.10, набиха се в "дивидентните шитове": Атера, Спийди, Сърма, Планината, където всичко вече е изцедено и отдавна набалончено и няма излизане на сегашните им цени. При Хима и не само хубаво излизахте, вземахте си стотинките и сега ти било неподходящо
      Много жалко, че си в такова положение
      Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        .... За неподходящия момент за ръст да не говорим.
        Сори че не те изчакахме

Коментар

Красива гледка е БФБ и в частност портфейла ми и днес и от началото на Юни
          Ама не е като да не си го изстрадахме този момент
          Всъщност важния за теб момент още не е настъпил и изстрадването ще продължи, защото най-вероятно си много под средните си цени на влизане. За това е още рано за радост. Нищо чудно този подскок да си остане самотен и притъпено принизен във времето.Нито обемите са обещаващи, нито настроенията като цяло. За неподходящия момент за ръст да не говорим.
          The strongest stand last.

Коментар

• да не бързаме да се радваме, защото все пак горанов е още министър

Как се нарича финансов министър, при който финансовия пазар се влошава - нарича се провален финансов министър!

Коментар

• Красива гледка е БФБ и в частност портфейла ми и днес и от началото на Юни
              Ама не е като да не си го изстрадахме този момент

Коментар

• Е чакай пък ти, нероден Петко, тук все още сме в сферата на пожелателното мислене. Иначе за по бира с картофики и тема БФБ съм винаги за
                Last edited by pepe1234; 15.06.2016, 12:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  Нямам против аз нееднократно съм споделял, че съм 100% в акции
                  Лошо...Трябва да продаваш, за да черпиш.....

Коментар

• Я вижте и за дивиден в Зрънчо, че много скочи , а вътрешарите не спят

UUUP 4000

Коментар

Добро утро и малко оптимизъм от мен. Размърдването вчера, ме кара да си мисля, че наистина ще има обръщане на тренда на БФБ дай боже. Поне аз още от нова година си мисля, че е време. Поздравления на всички в акции и хванали движението вчера. За хим мисля, че на 1,10 приключи спада с корекция до 50%.Принципно тръгне ли ХИМ ще тръгне и СОФИКС. За ПИБ може би наистина беше въпрос на време, но и риск. Албената също беше добър вариант, за спекулация точно защото влезна Донев. Имам ХИМ и на никого нищо не препоръчвам за търговия.
                      споделям декс, дай боже самоцитирам се, щото не ми се пише пак

Коментар

• Да не вземем пък да минем 460

Коментар

• Мисля, че Флагманът ще поведе цялата борса към едно хубаво рали

Коментар

Кой ще ти чака стрес тестовете че да купува на +50%
                            Нямам против аз нееднократно съм споделял, че съм 100% в акции

Коментар

Хихи, кеф а? Айде да минават и стрес тестовете и викам наистина да обръща тренда Накъде мисля мернах, че над 460 софикс е зоната за обръщането, която трябва да прескочим.
                              Кой ще ти чака стрес тестовете че да купува на +50%

Коментар

• Хихи, кеф а? Айде да минават и стрес тестовете и викам наистина да обръща тренда Някъде мисля мернах, че над 460 софикс е зоната за обръщането, която трябва да прескочим.
                                Last edited by pepe1234; 15.06.2016, 11:42.

Коментар

Working...
                                X