If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как е гейзери, почвате ли да осъзнавате, че така повече на може на БФБ.
Не знам на кое викате шитове, но определено шитове са тези където няма никаква взаимовръзка и логика между цена на акцията и фундамента.
Вземете за пример Спийди, или СФИ, или Атера, със спадаща "диведентна доходност" "като на депозит". Друго са шитовете, е че там всеки се е нашил и разчита да му е комфортно, както и че вече пишат за тях по ветниците и бюлетините на ИПетата са пълни с техните имена, ами там само за Спийди, за СФИ и Сърма пише Сигурен знак за ошитяване, та бягайте докато там е спокойно, както беше при Свилоза на 4. лв. когато ви омайваха, и после се срина цената
Не са избягали тези, които преди две години купуваха на леФче Свилоза, защото те знаят, че и цени по-високи от 4-ка ще видят. Търпение му е майката..
Как е гейзери, почвате ли да осъзнавате, че така повече на може на БФБ.
Не знам на кое викате шитове, но определено шитове са тези където няма никаква взаимовръзка и логика между цена на акцията и фундамента.
Вземете за пример Спийди, или СФИ, или Атера, със спадаща "диведентна доходност" "като на депозит". Друго са шитовете, е че там всеки се е нашил и разчита да му е комфортно, както и че вече пишат за тях по ветниците и бюлетините на ИПетата са пълни с техните имена, ами там само за Спийди, за СФИ и Сърма пише
Сигурен знак за ошитяване, та бягайте докато там е спокойно, както беше при Свилоза на 4. лв. когато ви омайваха, и после се срина цената
MrSi, за шитовете си прав, а и много народ се е ушил и чака чудеса.Това е Борсата - ще има губещи и понякога ще се печели.Все пак ще се радвам , ако Хима промени политиката си и обърне внимание към миноритарите.Това ще е знаково за БФБ.
Натискайте и Краси да даде дивидент, че много му пада акцията
Имаше едни дето за първи път даваха дивидент и то много мазен - по-малко от стотинка .
След това акцията се срина много яко.
Абе с две думи шитовете си остават шшитове
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Харесва ми последните дни как се редуват по ръст водещите ми компании.. Единия ден ПИБ-а рипне, на другия Хим-а да не остане по-назад..
Чудесно саревнование се заформя.. Остава догодина ПИБ-а и те за дивидент да помислят..
Коментар