IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никога не съм знаел кога ще тръгне нагоре Хима, хубавото е че после го последват и редица други компании дето съм доста по-спокоен да имам в портфейла Така че лошо няма, сега да видим втората вълна как ще се представя

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Както знаете оптимизма в мен никога не е затихвал, но на последък сякаш се засилва. Вярвам че БФБ е към края на своя катарзис. Аз не вярвам че има случайности, че например ей така след деня на детето изведнъж така някой е видял рядък шанс за инвестиция в хим и пиб или че видиш ли заради 10г на бфб хим решили да дадат на миноритарите, че на някои и по два дивидента айде моля ви се. Не знам някакво споразумение ли има между големите в Софикс , като барон Мюнхаузен сами да се издърпат с поведението си нагоре? Иначе как да си обясня че:
      1. Сенхл вече втора година раздава почти цялата си печалба
      2. Монбат вдигна рязко дивидента и обеща обратно
      3. Сфарм решава за дивидент при още по лоши резултати от 2015 когато не даде.
      4. Пиб решили да стават прозрачни и правят. вече 3та среща с инвеститорите
      5. Хим решили да дават дивидент( приятел докато четеше новината се кръстеше и вика - нещо става). Можеха да направят оса на 1.06. И да дадат 1дивидент на прив. Ама те не та не два дивидента.

Много случайности взеха да стават не мислите ли?

Поздрави и успех на всички. Краят на мъката на бфб е близо!
      Може пък да са схванали най после, че народно стопанство се прави от целия народ, включая дребни и средни инвеститори, сред тях дори бързите и късите спекуланти. Щото на много пладнешки кражби и разрушителни сблъсъци се нагледахме.

Коментар

• Раничко ги подпукахме

Коментар

• Както знаете оптимизма в мен никога не е затихвал, но на последък сякаш се засилва. Вярвам че БФБ е към края на своя катарзис. Аз не вярвам че има случайности, че например ей така след деня на детето изведнъж така някой е видял рядък шанс за инвестиция в хим и пиб или че видиш ли заради 10г на бфб хим решили да дадат на миноритарите, че на някои и по два дивидента айде моля ви се. Не знам някакво споразумение ли има между големите в Софикс , като барон Мюнхаузен сами да се издърпат с поведението си нагоре? Иначе как да си обясня че:
          1. Сенхл вече втора година раздава почти цялата си печалба
          2. Монбат вдигна рязко дивидента и обеща обратно
          3. Сфарм решава за дивидент при още по лоши резултати от 2015 когато не даде.
          4. Пиб решили да стават прозрачни и правят. вече 3та среща с инвеститорите
          5. Хим решили да дават дивидент( приятел докато четеше новината се кръстеше и вика - нещо става). Можеха да направят оса на 1.06. И да дадат 1дивидент на прив. Ама те не та не два дивидента.

Много случайности взеха да стават не мислите ли?

Поздрави и успех на всички. Краят на мъката на бфб е близо!
          Last edited by tony1975; 16.06.2016, 10:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
            Брекзита няма да мине Тони! Аз поне мисля че ще стане като Шотландският референдум и накрая тези които не са крайно решени ще изберат по сигурният избор, а той е да си останат в съюза. При такъв сценарий ще влязат повече пари в СИИ линка - при излизане ще имаме голяма несигурност и яка спекула че ЕС ще се разпадне и никой нема да рискува да вкара по големи пари в региона. Та дано да си останат ш*баните Англичани в ЕС
            Много вярно.
            за СИИ линка Германци няма да се наредят. Англичаните от друга страна са по-рисково настроени стига да могат някакви пари да се правят.

А за брекзит-а ще останат - слагам 50 лв.

Коментар

• Следваща спирка над 300 пункта нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Тони, всичко става с години и много търпание.Все пак аз съм от 1992г.- Успех- стратегията ти е вярна
                Ти може и от 1962 да си и пак нищо да не си постигнал! Кире, от мен да знаеш, че на борсата не е важно от колко време си, а какво си постигнал през това време Та ти какво постигна, Кире?!

Коментар

Ами малко да се надъхаме то само с оплакване не става Големи мързелани са нашите фондове и мажовци, вместо да мислят как да привлекат парички те спят зимен сън

Нека да направим едни 20% ръст за годината на Софикс пък да видим нема ли другата година парите да валят към БФБ
                  Докато не видиш политик в затвора от сегашната власт пари към БФБ нема дойдат виж Румъния воля има а тук само пожелания
                  То цялото НС трябва са там но успех все пак с мечтите

Коментар

• Тони, всичко става с години и много търпение и воля.Все пак аз съм от 1992г.- Успех- стратегията ти е вярна

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                      Колега много се размечта споко в България сме и това е просто БФБ и това
                      Ами малко да се надъхаме то само с оплакване не става Големи мързелани са нашите фондове и мажовци, вместо да мислят как да привлекат парички те спят зимен сън

Нека да направим едни 20% ръст за годината на Софикс пък да видим нема ли другата година парите да валят към БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        е аз съм малка мишка в сравнение с теб, но тази година дивидента ми е рекорден за годините ми на БФБ . И слагам пак - в началото на ръста е най-хубаво!
                        Дано тим не се сещат за акционерите само на кръгла годишнина и може да тръгнат нещата! Позитиви много, даже мисля че и ш*бания Брекзит може да пренасочи пари към Сий линка

Успех на всички изстрадали и търпеливи оптимисти!!!
                        Брекзита няма да мине Тони! Аз поне мисля че ще стане като Шотландският референдум и накрая тези които не са крайно решени ще изберат по сигурният избор, а той е да си останат в съюза. При такъв сценарий ще влязат повече пари в СИИ линка - при излизане ще имаме голяма несигурност и яка спекула че ЕС ще се разпадне и никой нема да рискува да вкара по големи пари в региона. Та дано да си останат ш*баните Англичани в ЕС

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Тони, пълно съвпадения- 90% и реинвестиция от години.
                          е аз съм малка мишка в сравнение с теб, но тази година дивидента ми е рекорден за годините ми на БФБ . И слагам пак - в началото на ръста е най-хубаво!
                          Дано тим не се сещат за акционерите само на кръгла годишнина и може да тръгнат нещата! Позитиви много, даже мисля че и ш*бания Брекзит може да пренасочи пари към Сий линка

Успех на всички изстрадали и търпеливи оптимисти!!!

Коментар

Сега и дивидент от Хим с намерение и за бъдещи такива Абе много добри сигнали имаме та ако не видим подем на БФБ ще сме за смях

Безработицата пада на най ниско ниво от 7 години. Ръста на икономиката около 3%. Спестяванията на домакинствата само в банки са рекордни към 45 милиарда. Банките са се наточили след стрес тестовите да увеличат портфейлите. Пенсионните фондове с активи за над 10 милиарда. Лихвите нулеви в България, а на запад на много активи са дори негативни.

Събудете се!!! Всички които сте свързани с БФБ - сега е момента да се правят пари!!!
                            Колега много се размечта споко в България сме и това е просто БФБ и това

Коментар

• През май безработицата падна до 8.7%, с 0.6 процентни пункта под равнището от април и с 1.4% по-ниска, отколкото преди година, съобщи Агенцията по заетостта.

За първи път от седем години насам броят на регистрираните в бюрата по труда безработни пада под 300 хил. души, коментира агенцията. Такава численост на безработните Агенцията по заетостта за последно е отчела в края на октомври 2009 г.

Коментар

Сега и дивидент от Хим с намерение и за бъдещи такива Абе много добри сигнали имаме та ако не видим подем на БФБ ще сме за смях

Безработицата пада на най ниско ниво от 7 години. Ръста на икономиката около 3%. Спестяванията на домакинствата само в банки са рекордни към 45 милиарда. Банките са се наточили след стрес тестовите да увеличат портфейлите. Пенсионните фондове с активи за над 10 милиарда. Лихвите нулеви в България, а на запад на много активи са дори негативни.

Събудете се!!! Всички които сте свързани с БФБ - сега е момента да се правят пари!!!
                                Съгласен съм с написаното.

Коментар

Working...
                                X