Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТоя Брексит утре да не се окаже замисъл на евреите за старт на глобална криза?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениечакайте сега, защо се джафкате....
показвам една статия, която казва че има хора които следят златното пресичане!
И ако утре вота е "оставаме " ще тръгне една зелена вълна, т.е. ще се появят хора решили да сложат парите си в Европа. Ако бай Ахмед в Дубай или г-н Мън-джо в Индонезия или друг скапаняк вярва в златнто сечение и е настроил компа си да му покаже в кои страни основния индекс прави такова сечение, просто в петък сутрин ще влезем в полезрението му
. е може и не
,
но щом и хим дава дивидент просто...... нямам думи!
Коментар
-
чакайте сега, защо се джафкате....
показвам една статия, която казва че има хора които следят златното пресичане!
И ако утре вота е "оставаме " ще тръгне една зелена вълна, т.е. ще се появят хора решили да сложат парите си в Европа. Ако бай Ахмед в Дубай или г-н Мън-джо в Индонезия или друг скапаняк вярва в златнто сечение и е настроил компа си да му покаже в кои страни основния индекс прави такова сечение, просто в петък сутрин ще влезем в полезрението му
. е може и не
,
но щом и хим дава дивидент просто...... нямам думи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи на уя ли си говориш?! Зададе ми въпрос и аз ти отговорих. Кво още те мъчи?!
Това е от мен не ми се спори тук дадох пример с Румънците това кой как иска ги сравнява
Коментар
-
Не се притеснявайте за чужденците. Видят ли възможност да спечелят пари ще се включат. Обемите ще са малки и от спекулативно настроени играчи. Така, че няма смисъл да ги каните. Само трябва да се създадат подходящите условия и ще започнат да идват насам. Аз си въобразявам, че по нова година ще се появи някой друг авантюрист по нашите географски ширини. Естествено дребен, но при нашите обеми три дребни са като мащабно изкупуване
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНяма какво да спорим вземи БФБ и Румънската и виж доходността и обороти те и това е хайде с здраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТака е било и така ще бъде! Имам акции които държа 10 години. Ти да не мислиш че за този период са стояли на едно място
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТо по твоята логика не трябва да купуват в Белгия дето взривиха 2 бомби или пък Франция, пък щатите да не говорим
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеTоест като Импето акциията дали пада или не важен е дивидента ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТони изглеждаш разумен човек вярваш ли .че някой отвън .ще набие пари в държава където 30 човека с бронежилетки и мачета и не знам кво отиват гърмят се и най интересното .че от тях арестувани няма има арестувани от домакините ,всеки ден хората бягат от тук защото вече и за 50 стотинки ги ограбват пребиват ги в собствените си имоти и вие чакате тук инвеститори ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМен не ми пука за вашите интерпретации на дадени новини. През оная работа ми е кой какво купува! Единственото което чакам е дивидентите, които ще получа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМи това са новините от Бг .щом толкова е добре БФБ .що ги няма ПФ защото са пални с хартии дето няма на кой да ги продадат а вие чакате още да купуват .защо да го правят ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСтига вече де! Малко ли ни е Кирето дето ни залива с негативни новини, ами и ти сега! Аре дайте си малко почивка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение? Еми ако утре СФАРМ, Монбат или Трейс решат да изкупят собствени акции, както са обещали? Ами ако Хим-групата трябва да оправят някакъв баланс и вземат та изкупят нещо? Това са индивидуални решения на конкретни персони, които на мен специално не могат да ми повлияят по никакъв начин! Или трябва да купувам Атера примерно, защото на Донев му е било скучно например и е решил да си купи 5-10К акции
?
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар