If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма да купувам нови шитове, докато не продам старите. Ако искат, може и на някаква размяна - да се вземат новите, ако те вземат старите, евентулано с форми на доплащане на разликите, иначе не се нареждам за нови шитове
Програмата "Иновации и конкурентоспособност" е с бюджет от 30 млн. евро, като 25% от тях може да се използват за листване.
На компаниите, които решат да се възползват, ще се признават като разход до 70 хил. лв., с които компаниите могат да платят на инвестиционен посредник, за да им изготви проспекта, да организира представянето им пред потенциални инвеститори и да покрият свързаните с листването такси.
Целта на тази мярка, която преди време беше оповестена първо от Делян Добрев, председател на икономическата комисия в Народното събрание, а после от вицепремиера Томислав Дончев, е да се съживи капиталовият пазар.
т.е. да нагушите посредниците като келявия Каролчо
Програмата "Иновации и конкурентоспособност" е с бюджет от 30 млн. евро, като 25% от тях може да се използват за листване.
На компаниите, които решат да се възползват, ще се признават като разход до 70 хил. лв., с които компаниите могат да платят на инвестиционен посредник, за да им изготви проспекта, да организира представянето им пред потенциални инвеститори и да покрият свързаните с листването такси.
Целта на тази мярка, която преди време беше оповестена първо от Делян Добрев, председател на икономическата комисия в Народното събрание, а после от вицепремиера Томислав Дончев, е да се съживи капиталовият пазар.
Платформата ти е ОК но борсата е шит....
Къс съм на ДБ и ДАХ ама никаква надежда за спад...
Мислех да затворя позициите в четвъртък по някое време и да пусна дълги но ....
Според мен спада тепърва предстои но да за четряъртък дълги не бих пуснал
Ако ме бе послушал вчера ... все още си мисля, че утре ще е на червено и подходящ момент за дълги ... ако залагате на NO BREXIT
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар