If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E, тая година се оляха с тия дивиденти, не спират да валят
Стара планина Холд АД-София представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 21-06-2016 г. в София 1113. На ОСА е гласуван дивидент за 2015 г. в общ размер на 4269392 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.206 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.195666 (само за акционери физчески лица) лв.
От 6 месеца съм изцяло на външните пазари. Ника ми го срещаш и ще го срещаш, защото съм тук от 10 години и малко или много ме вълнува това онова на БФБ. Ти като минаваш покрай сергия с краставици, купуваш ли си задължително такива, при това ако са гадни? Аз не се чувствам длъжен. За мен краставиците в момента не струват, но минаването край сергията не е забранено. Един купува, друг не.
Ами като си тук от 10 години, защо си си сменил ника? Кажи поне с кой ник си бил преди и защо си го сменил. Може би си му засрал репутацията, а?
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
От 6 месеца съм изцяло на външните пазари. Ника ми го срещаш и ще го срещаш, защото съм тук от 10 години и малко или много ме вълнува това онова на БФБ. Ти като минаваш покрай сергия с краставици, купуваш ли си задължително такива, при това ако са гадни? Аз не се чувствам длъжен. За мен краставиците в момента не струват, но минаването край сергията не е забранено. Един купува, друг не.
Ника ти е от по-малко от година - регистриран на 14 Август 2015 г.,
А коментарите са ти всичките от типа всичко е страхотно навън, тук е много зле..Да не си трол от някой брокер, на който му плащат да пише негативно на БФБ и да рекламира търговията на ливъридж /комара/
Който иска проценти, отива на DAX, CAC, FTSE ....
Тук има Бойко Борисов тренд, какви проценти точно чакаш?
Бил съм на БФБ много преди да се появиш тук. Зная как е на БФБ и съм си преценил, че доходността със CFD ми е по- изгодна. Надявам се, нямаш проблем с това. За три месеца правя дабъл със CFD. Тук не...
От 6 месеца значи Момко, първата ми fx сметка е от 2003 година, знам как се случват тия работи, така че не пробутвай краставици на краставичар. Това да правиш 30% на ливъридж нищо не е, но не е устойчиво и не се случва дългосрочно.
И като търгуваш навън ми е малко странно, че постоянно ти срещам ника по БФБ темите и то само с негативни коментари?
PIMP, уточнявам, че търгувам със CFD върху основните индекси.
Правя го от половин година. Махнах се от БФБ, където не ставаше нищо с месеци. Не обичам, да стоя и да чакам нищото. Стоящи и блокирани пари не са ми по сърцето. Удвоих първоначалната сума два пъти за половин година. На БФБ това няма как да стане в тези времена.
От 6 месеца значи Момко, първата ми fx сметка е от 2003 година, знам как се случват тия работи, така че не пробутвай краставици на краставичар. Това да правиш 30% на ливъридж нищо не е, но не е устойчиво и не се случва дългосрочно.
И като търгуваш навън ми е малко странно, че постоянно ти срещам ника по БФБ темите и то само с негативни коментари?
Аз понеже съм консервативен играч и ако се приеме че се играе на ливъридж, не бих реинвестирал печалбата, защото рано или късно ще ми потрябва, понякога късмета изневерява
Печалбата ще си я дръпна скоро, ще играя с "главницата". За това не го смятам с натрупване.
Смяташ грешно колега, 30% на месец с натрупване е 2330%
Правилно. За три месеца се правят 100 %.
PIMP, уточнявам, че търгувам със CFD върху основните индекси.
Правя го от половин година. Махнах се от БФБ, където не ставаше нищо с месеци. Не обичам, да стоя и да чакам нищото. Стоящи и блокирани пари не са ми по сърцето. Удвоих първоначалната сума два пъти за половин година. На БФБ това няма как да стане в тези времена.
Смяташ грешно колега, 30% на месец с натрупване е 2330%
Аз понеже съм консервативен играч и ако се приеме че се играе на ливъридж, не бих реинвестирал печалбата, защото рано или късно ще ми потрябва, понякога късмета изневерява
Коментар