If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не знам кой лупкате ,но като гледам как балончите една банка с дребни суми в началото и в края на сесията /предполагам група дребни спекуланти/ такова лупкане ще стане накрая че няма и на море да ходят....
Не е препоръка...
Хахаха.То и без това покрай тая борса на много хора им свършиха парите за море .
не знам кой лупкате ,но като гледам как балончите една банка с дребни суми в началото и в края на сесията /предполагам група дребни спекуланти/ такова лупкане ще стане накрая че няма и на море да ходят....
Не е препоръка...
Не е препоръка...
Не се спряха тия гадни дружества от БФБ да раздават дивиденти
Управителният съвет на Проучване и добив на нефт и газ АД (ПДНГ) предлага от нетната печалба за 2015 г. да бъде разпределен брутен дивидент от 0,33 лв. на акция, показва поканата за общо събрание на акционерите, подадена за вписване в Търговския регистър.
Редовното общо събрание на акционерите е насрочено за 1 август 2016 г. Цели 98,9% от печалбата за 2015 г. в размер на точно 4 080 484,32 лв. са предложени за разпределение, или акционерите ще получат брутно 4 035 260,46 лв., колкото остава за дивидент
Лихвите в евро са рекордно ниски, но България е все още средно с най-високите лихви по ипотечни кредити в ЕС, по данни на ЕЦБ към юни 2016 г.:
Германия 1,01%
Швейцария 1,03%
Великобритания 1,17%
Холандия 1,49%
Словакия 1,89%
Белгия 1,95%
Норвегия 1,95%
Швеция 1,97%
Ирландия 3,25%
Австрия 3,9%
Полша 4,62%
Франция 4,9%