If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всички помним как преди време се хващаше на бас, че ПЕТ ще е по-скъп от Хима, а то каква стана?!
Не, никога не си рекламирал избушените ти акции в тУтУните , преди 1-2 месеца ни обещаваше БТХ на 90 + дивидент, пробвай пак
Така че басовете, рекламите и пробите ги остави за някой друг
Не се мъчи да ми бъдеш секретарка....щото си имам ...
А и не ставаш....требва с усмивка и лъчезарност при поднасяне на кафетата....
Ще те помислят за стара мома с този тон....
Та аз излезах от БТХ и гагарин преди нова година....сега само попълвам бройката ако искам....
Така по малко ще сгреша....
Търся да се фана на басче ,че до два дни хиката ще бъде над 3,3... етропал над 4 , формопласт на 4 ,холдинг света софия над 3,6......холдинг Варна над 24, и много прехвърляния от единия джоб в другия на бъдеще , реалфинанс , чичо оги и т.н....
Бих се пробвал и в тютюните ама там съм пристрастен и ще кажете че ги рекламирам...
Всички помним как преди време се хващаше на бас, че ПЕТ ще е по-скъп от Хима, а то каква стана?!
Не, никога не си рекламирал избушените ти акции в тУтУните , преди 1-2 месеца ни обещаваше БТХ на 90 + дивидент, пробвай пак
Така че басовете, рекламите и пробите ги остави за някой друг
Е ти вчера изреди всички акции на борсата ... по-лесно щеше да е да напишеш какво не трябва да се купува ...
Така по малко ще сгреша....
Търся да се фана на басче ,че до два дни хиката ще бъде над 3,3... етропал над 4 , формопласт на 4 ,холдинг света софия над 3,6......холдинг Варна над 24, и много прехвърляния от единия джоб в другия на бъдеще , реалфинанс , чичо оги и т.н....
Бих се пробвал и в тютюните ама там съм пристрастен и ще кажете че ги рекламирам...
Софикс ,нищо лично но цял ден правиш агитка ,ама не стига че имаш една акция/рента/ в портфеила но и сделки не правиш...
Който го е страх от мечки не ходи в гората ама ти и от къщи не се показваш... да не ти дойде мецаната на гости..
Купи нещо сега е момента на хиката ,гагарин , фиб , бтх, холдинг варна , сила ,синтетика , стара планина, брефчето и другите който съм изредил вчера , даже и на мойте любими от Хим....
Акционерите на Монбат АД са гласували брутен дивидент от 0,28 лв. на акция за 2015 г., показва уведомление за взетото решение, публикувано чрез Бюлетин Investor.bg. Събранието се проведе на 27 юни 2016 г.
Общата сума е рекордните за дружеството 10,92 млн. лв., а дивидентната доходност спрямо последната цена от 7,335 лв. е 3,82%.
Пфф.. Къде са цените от миналата седмица?
Ко стана пак?
Така е обаче...
Мисля че ще задържиме цените от миналата седмица поне до края на месеца...
на ОТС маркета се прехвърлиха според мен достатъчно средства да се качи борсата поне до 460-465...
А кой как ще я играе си е негова работа , аз ще я играя бик до 30 поне....
Коментар