If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По календара за май...
Грешката е моя..
28 и 29 ще са първата серия на ПФ а 30 на ДФ и ИП...
Гледай сделките на Холдинг Света София , формопласт ,етропал , сила ,старком , елпром зем, химснаб и сие и т.н..
Другите от по ликвидните си запазвам за себе си...
Не е препоръка..
не е смешно ,жалко е...
Гледай акциите на Неохим и БТХ, Гагарин ,Албена ,Емка ,Хиката ,Софарма , адсицовете ,доверие /ако му се играе на чичо Оги.../ Холдинг варна ако пак падне под 24, Хим ,ССВ , ГАЗ и сие и т.н...
Не е препоръка..
А да видим дали знаете колко от тях минаха днес.......
– Аз мноо се кефим, че в бачкането нема нито един педерас…
– Абе… де да знам… Не съм сигурен…
– Нема педераси бе пич, казвам ти!
– Добре де - ти нема ли да дадеш на некой дупе за 1000 кинта?
– Тоя па, луд ли си?
… – Добре де, а за 10 000 ?
– Бе, не става бе!
– Сега ако ми кажеш, че и за един милион нема да си съгласен некой да те резне, не ти вервам…
– Е… За един милион… Абе, ше си помислим!
– Ето виждаш ли? Инвеститори нема, не, че нема педераси.
Явно критерите за правене на пари са много различни.Тук някои хора все твърдите, че ги биете , лупкате и правите пари..Интересно как става при тези обороти и индекси..Да не би да сте на някоя друга БФБ.И как фондовете и чуждите инвеститори са слепи да пропуснат и те да се адаптират и да правят пари
С много уважение пожелавам успех в правенето на пари
Кире ,
що си хабиш клавиатурата ..
Важното е че нашите са тук....Химснаб ,асенова крепост ,неохим....скоро и останалите....
Явно критерите за правене на пари са много различни.Тук някои хора все твърдите, че ги биете , лупкате и правите пари..Интересно как става при тези обороти и индекси..Да не би да сте на някоя друга БФБ.И как фондовете и чуждите инвеститори са слепи да пропуснат и те да се адаптират и да правят пари
С много уважение пожелавам успех в правенето на пари
Kiro, състоянието на пазара е извън нашият контрол. Следователно трябва да търсим начин да се адаптираме към него а не да се борим с пазара да го променяме. Когато не намерим печеливш начин си заминаваме в търсене на други алтернативи. Тук изобщо не става въпрос за доволство или недоволство. Всеки е свободен да вижда пазара както си иска. Моята гледна точка е такава. Мечките очакваха срив и не се случи. Исках да им кажа защо според мен сбъркаха в очакванията си. Всеки си има стратегия да се адаптира към средата. Примерно при преоценка по последна цена портфейлът ми на БФБ е на плюс 0,7 процента спрямо четвъртък. За мен това е всичко друго но не и пазарен срив. Успех в търговията.
Да ти имам портфейла, моя е 5% назад. Мислиш ли, че сме изпили чашата докрай от този Brexit, защото аз си мисля, че това е само началото.
Киро, всеки който се е борил с пазара е фалирал. Нямам никакво намерение да направя тази глупост. Работата ни е да правим някакви пари а не да се борим за общественото благо на БФБ. Лично аз одобрявам печалбите, които сме направили да ги ползваме и за някакви обществени каузи в които вярваме, но на пазара сме за да правим пари. Нека не бъркаме благотворитеността с губене на пари на борсата а да харчим печалбите за значими цели.
Коментар