IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Чувствайте се свободни да си пишете всякакви глупости въобще няма да ви опонирам. Дал съм си обещание да не споря вече с тролове Бъдете неуморни в писането на глупости!
    Така е софиянец ,човек трябва да внимава с кого надига чашката,на пияна глава
    какви ли клетви и обиди не се изричат.

Коментар

• Чувствайте се свободни да си пишете всякакви глупости въобще няма да ви опонирам. Дал съм си обещание да не споря вече с тролове Бъдете неуморни в писането на глупости!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Без да видим конкретни сделки си е вятър работа и празни приказки
        Tе му са патент празните лаладжийщини.
        Виж фотошопа го е поизучил...
        Дори го е срам да си покаже големината на портфейла, а след 20г неспирни успехи на бфб би трябвало да пращи от такова желание...

Коментар

Въобще не ми пука за вашето мнение. Важното е, че моята кесия се пълни Троловете може да си пишат на воля каквото си искат, а аз обещавам да не се опитвам да ги убеждавам в нещо друго
          Без да видим конкретни сделки си е вятър работа и празни приказки

Коментар

Тъка без да видим конкретни сделки от теб излиза ,че цял ден чакаш някой да купи от акциите ти които имаш в портфейла и да го снимаш
            Въобще не ми пука за вашето мнение. Важното е, че моята кесия се пълни Троловете може да си пишат на воля каквото си искат, а аз обещавам да не се опитвам да ги убеждавам в нещо друго

Коментар

Тъка без да видим конкретни сделки от теб излиза ,че цял ден чакаш някой да купи от акциите ти които имаш в портфейла и да го снимаш
              Този въпрос ми е интересен и затова ще се намеся в разговора ви. По света е пълно със сделки, но в общи линии мен ме интересуват само печелившите. Дейтрейдинга не е за мен. Когато човек е изправен пред психологическият натиск какво да изтъргува днес за да има пари за пица може да направи грешка. Аз предпочитам да изчакам добрата сделка и да я взема. Въпрос на психология. В крайна сметка важна е печалбата а не пътя към нея. Понякога имам и десетина дни без сделка. Понякога имам десетина сделки на ден. Както дойде.
              Аналогията за пицата не се отнася за теб а илюстрира рисковете от дейтрейдинга за дребните спекуланти.

Коментар

Ето така се бият мечки. Троловете да гледат и да се пукат от яд

Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Ето така се бият мечки. Троловете да гледат и да се пукат от яд

Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                    Правата на София Комерс ЗК.
                    Благодаря!
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Поглеждам аз в Инфосток списъка със сделките на БФБ-то и какво да видя:

15:04:15 5CQ / CAPM Кепитъл Мениджмънт АДСИЦ 56.000 6 197 347 032.00 0.00%
                      15:04:13 null / BG4000004169 0.020 5 000 100.00 0.00%
                      15:02:32 6C4 / CHIM Химимпорт 1.365 1 000 1 365.00 +0.37%

Що за чудо е това?
                      Правата на София Комерс ЗК.

Коментар

• Поглеждам аз в Инфосток списъка със сделките на БФБ-то и какво да видя:

15:04:15 5CQ / CAPM Кепитъл Мениджмънт АДСИЦ 56.000 6 197 347 032.00 0.00%
                        15:04:13 null / BG4000004169 0.020 5 000 100.00 0.00%
                        15:02:32 6C4 / CHIM Химимпорт 1.365 1 000 1 365.00 +0.37%

Що за чудо е това?
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Гледам че и европейските мечки ядат дървото
                          Ами те и руските и турските мечки са ги подгонили здраво, особено след последните новини.
                          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Лупкам ги яко

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                              Ех Мони, Мони, по-скоро ти ще бъдеш моя любовница
                              Съсредоточи се повечко в търговията, а не с тролене по цял ден!

Моля ,кафето да е след 15 м. .......и без захар ако може .....
                              Само любовницата секретарка намира кусури на работодателя,щото се мисли за недосегаема и му говори на ти.........

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Не се мъчи да ми бъдеш секретарка....щото си имам ...
                                А и не ставаш....требва с усмивка и лъчезарност при поднасяне на кафетата....
                                Ще те помислят за стара мома с този тон....
                                Та аз излезах от БТХ и гагарин преди нова година....сега само попълвам бройката ако искам....
                                Ех Мони, Мони, по-скоро ти ще бъдеш моя любовница
                                Съсредоточи се повечко в търговията, а не с тролене по цял ден!

Коментар

Working...
                                X