If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В петък пак ще бършем сополи Какъв е този овчи оптимизъм? Аз една положителна новина не виждам,ако някой е прочел,да постне
Най-вероятно ще прочетем нещо и ние, но на други нива на пазарите . Просто източниците на информация са ни по-слабички и бавнички . И на мен ми се ще да прочета някоя прекрасна новина, а всички останали да разпродават от паника, но не става така тази работа!
В петък пак ще бършем сополи Какъв е този овчи оптимизъм? Аз една положителна новина не виждам,ако някой е прочел,да постне
Остави ги да поемат въздух. Има много въздух за изпускане още, а реотанът не е от бързите.
За това харесвам нашия пазар. Има достатъчно време да се заеме правилната позиция.
Като гледам пазарите май я предъвкаха тая война,сега остава само да я преглътнат.
Нищо подобно,
Дау се срина под 33 000 и сега прави жалък опит да се върне в играта на инвалидна количка
Мечката е силна и ще мачка. Тепърва предстои шок и ужас от Фед-а с лихвте. Още не са започнали!
Не войната е а инфлацията е проблем на Фед-а и само се опитват да я маскират с шибаната война!
Мислете, мислете и внимавайте да не влезете в режим на самонабалончването.
Това има лош ефект връз порфеля
Коментар