ех тези котви за които говорихме .. а други се подиграваха
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Най-тъмно е преди зазоряване!
Имаше капитулация по доста позиции, а немците обърнаха и даже на зелено може да излязат.. да видим, започва да мирише на дъно!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Благодаря, Атера ми се струва по-скоро като метод за съхраненение на капитала не виждам дам изригване, Агрия сега ще я погледна!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнение
Агрия, Алтерко, Атера
- 4 Харесвания
Коментар
-
Тъкмо и аз щях да отбелязвам възстановяването и обръщането към "зелено", че спадовете са във всеки пост, но видях, че ти също си писал.
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Най-тъмно е преди зазоряване!
Имаше капитулация по доста позиции, а немците обърнаха и даже на зелено може да излязат.. да видим, започва да мирише на дъно!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеОтдавна не отделям време за БФБ, може ли мнение за няколко акцци които мислите че имат потенциал да изригнат и са дивидентни?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Почна да става брутално, господ да ни е на помощ !Май трябва да ходим да палим свещи ! Още един два такива дни и Агресивния бик е познал ! Обаче ми се струва, че няма да се спрем само до кота 500 за съжаление !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениенякой наема ли се с прогноза за хим?
при положение че вече е 74 стинки, а днес слезе и до 71 ....Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеА да видим дали няма да подобрим днес рекорда по еднодневен спад на индексите !
- 1 like
Коментар
Коментар