IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• DAX 13,360.95 +529.44
    +3.95%

Коментар

• Като гледам пазарите май я предъвкаха тая война,сега остава само да я преглътнат.

Коментар

• С две думи - нямам думи
        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Ще ви кажа за дилемата. Мислех да продам когато започна войната. Чудя се дали да ги заменя за хартии. Не струват нищо - за какво ги дам?
          хижи, странно като заменят хляб за трици играчите, после да не искат пак помощ от държавата като всеки път
          Last edited by MrSi; 08.03.2022, 21:43.
          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Цъ, послъгваш ни ми се струва . Искаш да го трампиш за акции, но в точния момент. Иначе какво ще го правиш кеша от индексния?
            Е, сигурно ще го инвестирам някъде, но нека първо да продам Може пък дялове на дългия фонд да си купя

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Аз акции си имам и няма нужда да събирам нищо по баирите Просто ще си продам дяловете от късия когато преценя, че е дошъл момента и това е
              Добре е,засега познаваш движението трябва да ти се признае.....всъщност говореше за спад много преди войната.Поздрави за правилната преценка!Остава да видим дали ще познаеш Софикс 500 поне приблизително де!
              Last edited by спекуланта; 08.03.2022, 21:18.

Коментар

Аз акции си имам и няма нужда да събирам нищо по баирите Просто ще си продам дяловете от късия когато преценя, че е дошъл момента и това е
                Цъ, послъгваш ни ми се струва . Искаш да го трампиш за акции, но в точния момент. Иначе какво ще го правиш кеша от индексния?
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

По мое скромно мнение, нямаш търпение да замениш късия фонд с акции . Не се мъчи, just do it! Иначе при тази обстановка действително е логично да се допусне още спад, но аз избързах леко и съм се набабанил до козирката. Нооо, утре може да се разберат изненадващо, а на нашият тънък пазар ще ти е трудно да ги събираш акциите по баира

Коментар

Така къртят че може и на червено да приключат

По мое скромно мнение, нямаш търпение да замениш късия фонд с акции . Не се мъчи, just do it! Иначе при тази обстановка действително е логично да се допусне още спад, но аз избързах леко и съм се набабанил до козирката. Нооо, утре може да се разберат изненадващо, а на нашият тънък пазар ще ти е трудно да ги събираш акциите по баира
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                      Навън индексите къртат утре и тук ще ви изкъртим да ви дойде акъла!
                      Така къртят че може и на червено да приключат

Коментар

• Баба Меца днес празнува 8ми март!
                        Утре реанимира и в други ден отново влиза на сергията с двете тежки лапи!
                        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Мечетата ще ревът като магарета!

Коментар

• Чак пък да къртят
                            Last edited by Агресивен бик; 08.03.2022, 20:35.

Коментар

• Навън индексите къртат утре и тук ще ви изкъртим да ви дойде акъла!

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

В България ли ??????????
                                В руския нет

Коментар

Working...
                                X