If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ралито свърши ощИ преди да е почнало лошото на БФБ е че част от акциите се крепат и като дойде ентусиазМа по някоя позиция в другите маджо хич не е Интесуууазиран да вкарва още кеш да пълни гушите на спекулантите..Спекулантите купуват акции за да ги продадат на мажо през 10%....само че и мажо нахитре....
Как е гейзери
Още ги няма Пенсионните дето кътат близо 2 милиарда кеш
За какво ги кътат, нали им се плаща да ги инвестират, за да носят доходност
Чакат навън да направят още +20% или Софка на 1000
А кеша се увеличава и при банки, и при население, и при Договорните фондове, и при заплати го виждаме като ръст, и при намаляване на безработните, което е още повече вноски при тях
БФБ се е избушила на -80-90%, колко още
А иначе на БФБ си има компании които са в рали от 5-6 г. и са на исторически високи нива, там нищо хубаво не се очаква (СФИ, Спийди, Атераката, МЦХ и още няколко)
И при тях няма накъде да скача повече.
Само кеша скача и то много, остава и ПЧИ да се вдигнат, и БВП да продължи да се развива така, и какво правим с кеша, всичко на ДАКС 13,000 ли ще инвестираме или на ДАУ 22,000?
БФБ е без алтернатива, и времето и математиката всеки ден го показват
Колкото по-рано, толкова по-голяма далавера, колкото повече се чака и кеша увеличава, по-трудно става влизането
Недей ги юрка така, че като нищо могат да се засилят да "инвестират" чуждите парета из заложните къщи и популярните каси)))) Виж само тук във форума какъв фурор направиха за заложната къща - то не бяха вопли чуденки и стонове - ще мине ли увеличението и ще има ли деведент върху плаващата "главница", макар че Никой не знае и не мисли каква ще е главницата след 5г. - дано не е като меком, все пак там никиту даваше цели 18% - да ама 18% върху нула си остава нула според математиката)))))) Поне за класическата математика става дума))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Как е гейзери
Още ги няма Пенсионните дето кътат близо 2 милиарда кеш
За какво ги кътат, нали им се плаща да ги инвестират, за да носят доходност
Чакат навън да направят още +20% или Софка на 1000
А кеша се увеличава и при банки, и при население, и при Договорните фондове, и при заплати го виждаме като ръст, и при намаляване на безработните, което е още повече вноски при тях
БФБ се е избушила на -80-90%, колко още
А иначе на БФБ си има компании които са в рали от 5-6 г. и са на исторически високи нива, там нищо хубаво не се очаква (СФИ, Спийди, Атераката, МЦХ и още няколко)
И при тях няма накъде да скача повече.
Само кеша скача и то много, остава и ПЧИ да се вдигнат, и БВП да продължи да се развива така, и какво правим с кеша, всичко на ДАКС 13,000 ли ще инвестираме или на ДАУ 22,000?
БФБ е без алтернатива, и времето и математиката всеки ден го показват
Колкото по-рано, толкова по-голяма далавера, колкото повече се чака и кеша увеличава, по-трудно става влизането
За мен тук най странното е че всеки прави пари ,но не сме видели някой да каже къде купува на колко кво продава не знам толкова ли е проблем да каже някоя сделка
Ще ти издам една тайна от висшия пилотаж - професионалистите не споделят сделките си! Нито кога, какво и на колко купуват, нито кога, какво и на колко продават!
Начинаещите се хвалят с такива неща, защото така дават вид, че са в клуба на големите играчи.
За мен тук най странното е че всеки прави пари ,но не сме видели някой да каже къде купува на колко кво продава не знам толкова ли е проблем да каже някоя сделка
Ще ти издам една тайна от висшия пилотаж - професионалистите не споделят сделките си! Нито кога, какво и на колко купуват, нито кога, какво и на колко продават!
Начинаещите се хвалят с такива неща, защото така дават вид, че са в клуба на големите играчи.
Пичове, не знам какво ревете, че нашите компании били шитове, държавата скапана, БФБ не било пазар. Нали знаете, че от шитове в скапана държава се правят най-много пари. Мен това ме интересува в крайна сметка!
Хим било шит. Я се замислете какви бизнеси има групата, а е с пазарна капитализация 150 мил. евра! И е най-ликвидната на БФБ. Аз тук виждам потенциал от 100% в рамките на 6-12 месеца, пък който не му харесва да ходи да купува ДАКС и да чака на ръст от 5-10%...
ПИБ също било шит. Ами ходете купувайте италиански или немски банки, сякаш те не са шит. Уникредит и Дойче банк са на минус 60-70% за последната година, а пък ПИБ е на 0
Мажовците не стрували, нямало корпоративна култура, все едно имаше 2007 г, ама никой не се оплакваше тогава, нали? Да не би пък на запад всички да са стока /справка Валеант/.
За мен е важно да правя пари, а това може да стане на всеки пазар. БФБ си е пазар като всеки друг, колкото и да го плюете. Може да е неликвиден, бавен, с лоши мажоритари, ама точно затова като тръгне нагоре не можеш да го хванеш...
Айде, аз отивам да пия една-две бири за бичия тренд, пък вие се продължавайте да плюете, който каквото намери .
То добре се вижда потенциал ама ти кво хвана от тоз потенциал аз виждам в компании в Испания не 100 ами 300 потенциал ама дали ще стане?
Нали не говориш сериозно да сравняваш бг банка с някоя европейска банка
викаш правиш пари и кво направи днес ? дай някоя сделка да видим кво направи днес
Коментар