Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Като говорим за борсата, гледал ли си скоро индекса. Преди няколко дни хвърлих бърз та-скан и мисля че ще мине 800, има дори възможност да мине и 900. Бърз елиът-тест
При мен става с числа, защото ми е по-лесно да не чертая, но по същество е същото - точно както е принципа на аналитичната геометрия - уравнения на права. Та така ми говорят на мен чертите - в числа. Оттук насетне ако сценарият наистина е такъв, не можем да чакаме каквито и да са сериозни елхи особено в индексните акции.
Имаше някакво "костоланско" обяснение на търговията от някой от големите та-майстори, но вече не помня от кой - Беше нещо такова:
Пазарът е нещо просто, когато е мечи се продава, когато е бичи, се купува!
Без препоръка ....
Ако приемеш, че първия етап вече съм показвал точното му изпълнение, - то втория приеми че съм го разтеглил във времето и не разчитай на точност(вижда се от кога е "драсканицата") , - но предстои!!! ТК че на прав път си с числата...
"Хакардиониста хабер си нямаше"Last edited by inta53; 22.02.2024, 22:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
от къде иде в ТА това все да се чертаят прави линии?!? В природата няма прави, криви са ...
при Елиът дори условно са прави защото се разглеждат като поредица "начупени" Ако включим корекциите, а няма как да не ги включим защото са изключително информативни за следващата фаза - имаме там множество изкривени форми Красотата на чарта
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Като говорим за борсата, гледал ли си скоро индекса. Преди няколко дни хвърлих бърз та-скан и мисля че ще мине 800, има дори възможност да мине и 900. Бърз елиът-тест
При мен става с числа, защото ми е по-лесно да не чертая, но по същество е същото - точно както е принципа на аналитичната геометрия - уравнения на права. Та така ми говорят на мен чертите - в числа. Оттук насетне ако сценарият наистина е такъв, не можем да чакаме каквито и да са сериозни елхи особено в индексните акции.
Имаше някакво "костоланско" обяснение на търговията от някой от големите та-майстори, но вече не помня от кой - Беше нещо такова:
Без препоръка ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение40 хил. лв. оборот за 1 час търговия.
Добре че беше "дефибрилатора" , който "върна борсата към живот"
Без препоръка ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеАмериканците почиват ли днес?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеТърговията на БФБ е пълно отражение на истинската българска действителност ;-)
Правосъдната система и тя е .......
Законодателната......
Да продължавам ли ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение40 хил. лв. оборот за 1 час търговия.
Коментар
-
и ти направи някой лев от него
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар