Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Last edited by Спекулант79; 08.08.2024, 21:32.
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Груев, прав е рибаря, но всеки във форума разбра тезата му и не е нужно всеки ден да ни напомня как всичко е плява и ще пада щото Инвидиа падала или щели да изберат Тръмп. Въобще няма да отварям дума, че се държи, като 6 годишен и непрестанно обижда, това дразни и дори и да е прав в прогнозите си не може да се води смислен разговор с него.
Ако цъфне в темата на ФНИБ ти ще си първият, който ще му скочи за прогнозите.
Пък и рибарчето поне качва картинки -на мен лично ми е в игнора, но функциите в инвестора редовна не работят, та го чета искам или не искам, но не му се дразня - старая се да отсявам пляватаАйде лека от мен
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВие се бъзикате с поредния ник на нашия рибар, но той е прав за едно - израстна цяло поколение, включително на бфб, които не знаят какво е срив и со мислят, че всичко ще расте до безкрай, особено с разни яхтсменски идиотии тип шменти-капели. Някои, точно като при пирамидите (слОчайност - пак тръгнали от мурйету с подобие на астропрогнозите), ще спечелят доста пари - мои съседи в началото на 90-те са типичен пример за страхотни печалби точно от пирамидите, преди да загубят всичко в града на мечтите на Анжел
Та уважвавайте чуждото мнение, може да ви е от полза - чел съм, че евреЙте имат тинк-танкове, в които 1 от 10 задължително е против, независимо какъв е въпросът, точно за да активира аналитичното мислене при другите 9. Ясно де, на бфб аналитично мислене не ти трябва, като си имаш телефон и си усвоил чупките в кръста и седенето на коленце, изродило се до мазни турски кайвета в разни скутове дори и по най-горните етажи на властта, но все пак се пробвайте - баба ми (Бог да я прости) казваше, че и от най-простия можеш да научиш нещо, ако се заслушаш...
Ако цъфне в темата на ФНИБ ти ще си първият, който ще му скочи за прогнозите.
Last edited by polax; 08.08.2024, 16:05.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Вие се бъзикате с поредния ник на нашия рибар, но той е прав за едно - израстна цяло поколение, включително на бфб, които не знаят какво е срив и со мислят, че всичко ще расте до безкрай, особено с разни яхтсменски идиотии тип шменти-капели. Някои, точно като при пирамидите (слОчайност - пак тръгнали от мурйету с подобие на астропрогнозите), ще спечелят доста пари - мои съседи в началото на 90-те са типичен пример за страхотни печалби точно от пирамидите, преди да загубят всичко в града на мечтите на Анжел
Та уважвавайте чуждото мнение, може да ви е от полза - чел съм, че евреЙте имат тинк-танкове, в които 1 от 10 задължително е против, независимо какъв е въпросът, точно за да активира аналитичното мислене при другите 9. Ясно де, на бфб аналитично мислене не ти трябва, като си имаш телефон и си усвоил чупките в кръста и седенето на коленце, изродило се до мазни турски кайвета в разни скутове дори и по най-горните етажи на властта, но все пак се пробвайте - баба ми (Бог да я прости) казваше, че и от най-простия можеш да научиш нещо, ако се заслушаш...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТя Данетка рано или късно ще познае. Пазара е цикличен и няма начин да не се случи. Но ми се струва, че ще трябва да поизчака няколко месеца .... попревъзбудила се е малко....
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеДанче изтриха ме ! Само исках да ти благодаря за образоването !Ако не беше ти оставахме необразовани !
Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Dow Jones отчете най-лошия си петдневен старт на месеца от февруари 2018 г.
https://www.investor.bg/a/538-pazari...evruari-2018-gАко не беше ти оставахме необразовани !
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/538-pazari...evruari-2018-gLast edited by mibova; 08.08.2024, 09:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravkа74 Разгледай мнениеДанче, това "масивно срутване" сме го гледали десетки пъти през годините ! Обаче ние сме "БФБ масовици"и чакаме с удоволствие ти да ни разясниш защо това се случи ?
https://www.investor.bg/a/538-pazari...evruari-2018-gLast edited by mibova; 08.08.2024, 09:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Данче, това "масивно срутване" сме го гледали десетки пъти през годините !Обаче ние сме "БФБ масовици"
и чакаме с удоволствие ти да ни разясниш защо това се случи ?
Last edited by mibova; 08.08.2024, 08:56.
- 10 Харесвания
Коментар
-
Е ,не аз съм вътре в Бианор и в МСН и входовете ми са на върховете
..................
Изобщо някой от БФБ масовката разбра ли защо се случи това масивно срутване 4.1% в Софикс и 15% в Шменти ,какво го причини,защо,откъде дойде всичко ? Не,нито един ! А защо?Ми такова им е нивото,затова
Най-голямото движение от 5-6 години им дойде като гръм от ясно небе.
Стискат и чакат нови върхове,подстригват ги регулярно,в случая доста сериозно,но "печелили"Обаче ние сме "БФБ масовици"
и чакаме с удоволствие ти да ни разясниш защо това се случи ?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеКойто не слуша рибаря - печели, който го слуша - не печели
..................
Изобщо някой от БФБ масовката разбра ли защо се случи това масивно срутване 4.1% в Софикс и 15% в Шменти ,какво го причини,защо,откъде дойде всичко ? Не,нито един ! А защо?Ми такова им е нивото,затова
Най-голямото движение от 5-6 години им дойде като гръм от ясно небе.
Стискат и чакат нови върхове,подстригват ги регулярно,в случая доста сериозно,но "печелили"Last edited by danetha; 07.08.2024, 07:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа ти кажа печеля си идеално, докато си кисне в игнор листа ми и въобще не ме интересува какви ги блещи. Вчера докопах 622 бройки от паникьорчета и по днешни цени съм над 4К лв. напред. Да видим ще ги затворя ли тези дни с 5-6К печалба или ще изчакам за повечко..... обаче само на думи.И все посфактум се лъже,че е купено/продадено.Казват се не кръгли суми,да хване дикиш.Един път ли ви хващам вече.
При минус 15% в Шменти кой те знае каква паника си бил
Почти всички позиции назад,и в Софарма и в Доверие и къде ли вътрешни гуми,но "печелели"
Помним и предишните ти "опити" за ловене на падащи ножове в АГН на 30 как завършиха
След година и половина и все още на загуба...Last edited by danetha; 07.08.2024, 06:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Който не слуша рибаря - печели, който го слуша - не печели
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеКойто не слуша рибаря - печели, който го слуша - не печели
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
Коментар