If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И ще получи следните отговори...
консервативните ще го насочат...бреф , атерата ,адсица на Фармата....
по рисковите ще го насочат.. фармата ,монбат , стара планина и сие ..
още по рисковите като мен хиката , Гагарин ,табака..
най рисковите тим и сие ,еубг и сие , фиб.....
и хазартните типове Енемона , петрол , разните слабо ликвидни Енергоремонт, слънчев бряг ,катекс...
и всичките мислят как да се отърват от горещия картоФ....
Благодаря за мнението, ще разгледам Монбат и стара планина, вероятно и хика
Монти прав си, но все пак има избор...Днес е доказателство за консервативния подход
Като има сериозен купувач ,колкото и да е дребен по цялата палитра от акции ....и като му помогнем двама ,трима и качваме борсата в по слаболиквидните от софикс ....просто не му позволихме да пазарува на маркета спокойно а само на пазарна и то нагоре.......
Но като свърши...
Не знам какво точно искаш да кажеш, ако си зададеш въпроса по-конкретно ще се опитам да ти отговоря. А иначе портфейла ми е на + и от създаването и от началото на годината.
Румъния има за първото полугодие на 2016 г. ръст на брутния вътрешен продукт 6% и е привлякла 3 пъти повече инвестиции от България заради намаляването на корупцията.
На глава от населението Румъния има около 25% повече БВП от България....
Няма лошо бе, Кире. Сега всеки може да купува всичко и навсякъде. Ти след като се впечатляваш от икономиката на Румъния, защо не купуваш румънски акции? Аз не знам защо не си търгувате на борсите които харесвате, ами е нужно да спамите тук и да ни казвате такива неща. То ние си знаем, че има по-добре от нас, но пък искаме да инвестираме в нашите си компании и нашата си икономика. Това ли ви е трън в очите?! Ние инвестираме нашите пари, не вашите. Та такива ми ти работи
Румъния има за първото полугодие на 2016 г. ръст на брутния вътрешен продукт 6% и е привлякла 3 пъти повече инвестиции от България заради намаляването на корупцията.
На глава от населението Румъния има около 25% повече БВП от България....
Не знам какво точно искаш да кажеш, ако си зададеш въпроса по-конкретно ще се опитам да ти отговоря. А иначе портфейла ми е на + и от създаването и от началото на годината.
Некоя сделка няма ли да видим от този Мега портфейл тъка неизвестен а тъка рекламиран от теб
Няма непогрешим човек но не съм грешал две години в кардиналното направление надолЕ........
Въпроса в момента не е дали съм спечелил а дали съм загубил на нашата борса или не съм загубил ....щото 99% са на загуба..... е ти и Софикс не сте на загуба налЕ........
Човек който нищо не прави също е непогрешим.....
desperado, такива коментари обикновено се разменят на лични..Избери си няколко ника, питай ги сравни предложенията и после ги анализирай..
Успех..
И ще получи следните отговори...
консервативните ще го насочат...бреф , атерата ,адсица на Фармата....
по рисковите ще го насочат.. фармата ,монбат , стара планина и сие ..
още по рисковите като мен хиката , Гагарин ,табака..
най рисковите тим и сие ,еубг и сие , фиб.....
и хазартните типове Енемона , петрол , разните слабо ликвидни Енергоремонт, слънчев бряг ,катекс...
и всичките мислят как да се отърват от горещия картоФ....
Коментар