Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеИ какво чак толкова хвърчи ? на моята платформа виждам скромни обеми .
Според мен има поне 10 дружества на 2+%. Възможно е да греша в бройката но отдавна не сме го наблюдавали защото общо тези на + са около 4 пъти повече от тези на -. Обема какво те притеснява, като виждам че е по-вече от средния ))) Дотук е 700 хил, а има още 4 часа до края на сесията. Ако нямате картонки ще ви разберем, но не и да ви продадем zaсега))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКире, на моята платформа има едно прозорче за избушените хартии и само 3 дружества има там!!?!?))) Т.е. - днес всичко "каквото хвърчи се яде")))) Май не са само "качествените" а може би има и по някой "избушеняк" и дори "дирижабъл" сред "качествените")))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСтава дума само за лъжите на троловете ъпъри , че лупкат и бият...Много съм доволен досега- поредното доказателство, че първо тръгват качествените акции
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБях сигурен, че хората на демо, пак ще се правят на велики и ще лупкат и бият
Мисля, че не ни е много лошо ако някой набалончва хеса, мцх или биовета. !?
А предполагам, че имаш много дружества още за набалончване нали така!?!?))))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Знаех че така ще стане и бях го писал някъде из форума
Всички мечки дето чакаха спад сега се правят на най-големите бикове.Много бързо забравиха мечите си проповеди.
Мечетааа, мечета вие сте като прочетен вестник
просто няма с какво да ме изненадате.
Last edited by X_Y; 21.09.2016, 12:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобро утро меци, бици и кибици!
Днес ще ги лупкаме ли?Дори и експатката (никиту) може да се зарадва )))))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
ами честито!
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДнес искам да пожелая, за пореден път, успех в инвестициите на всички!
Надявам се да бутнем Софикс над 480, но и да не успеем днеспосоката е натам!
УСПЕХ!
Коментар
Коментар