Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХахахахахахаха ти си много елементарен младеж.Вместо да четеш пишеш глупости.
Преведено на български - вслушвай се в мнението на другите бе!Last edited by buyvalue; 01.11.2016, 23:38.IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеКакво рече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеоставам с усещането, че някои хора влизат във форума единствено за да дразнят останалите. то вярно че няма смисъл от такова нещо, ама те явно не го разбираттова е все едно аз всеки ден да влизам в някой чужд инвестиционен форум и да дразня пишещите там
аз обаче не го правя, защото осъзнавам, че е безсмислено, но тук има хора, които явно не осъзнават че тяхното присъствие във форума не помага нито на тях нито на другите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеоставам с усещането, че някои хора влизат във форума единствено за да дразнят останалите. то вярно че няма смисъл от такова нещо, ама те явно не го разбираттова е все едно аз всеки ден да влизам в някой чужд инвестиционен форум и да дразня пишещите там
аз обаче не го правя, защото осъзнавам, че е безсмислено, но тук има хора, които явно не осъзнават че тяхното присъствие във форума не помага нито на тях нито на другите
Защо в ада пред казана на българите няма пазач?
Защото, ако някой тръгне да излиза другите сами го връщат обратно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеобаче ташак много готино тука няколко дни твойте индекси американските индекси падат пък софка дига . скииш ли кво е яко
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениенали беше булшит . а пък сега си пълен . вие американците сте едни и същи . скоро америка ще бъде заличена от лицето на земята . стой в америка
Коментар
-
Коментар
-
оставам с усещането, че някои хора влизат във форума единствено за да дразнят останалите. то вярно че няма смисъл от такова нещо, ама те явно не го разбираттова е все едно аз всеки ден да влизам в някой чужд инвестиционен форум и да дразня пишещите там
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАз пък днес смених вагоните
Да не си пуснал атомен влак, перпендумобиле......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХахаха смешник си.Пълен съм с ЦКБ а днес то добре се представи.Ти изтърва щото нямаш от банкатаи си губиш парите на Форекса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз се возя на влака и във всеки един момент ще скоча даже и с риск да изпусна некое петаче....
тHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар