Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИнтересно ми е утре дали ще върне борсата малко или ще продължи нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеАма верно имаш нещо общо със ... трака трак трака трак
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТамън отлепваме и отдоле ни засмуква ..... и те засмуква параноята драги, ами какво ще правиш при по-висок Софикс, предлагам ти да зарежеш борсата и да се отдадеш на .... оригами
Коментар
-
Ново дваесе! Кабинет на супермалцинството в настоящия парламент. Цецо и Боко се скатават да се не излагат с екстремна политика. Оставят я на Красьо. Той е хахав за власт и го е не грижа. Таз комбинация изглежда грижливо се подготвя от поне половин година. Как ще реагират бизнеса и борсата е неизвестно. Но подобен кабинет означава продължителна несигурност и възможни големи сътресения, ако и демагозите друго да говорят. Тамън отлепваме и отдоле ни засмуква политводовъртежа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511 Разгледай мнениеТъпото за мечетата е че става все по скъпо . Но това е нормално , когато нямаш акции при мечи нямаш и при бичи пазар. Алелуя .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАбе къде са мечките???ако в момента не бях пълен с акции щях да съм супер нещастен
но дупце се иска
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Да да така е.Ще има доста още да позеленява.Обаче нали знаеш до когаОптимизмът е предпоставка за катастрофичното изживяване на света. Скептицизмът и оптимизмът - също. Въобще сучим, въртим, но все някога ще изядем тупалката по пързалката. Единствената положителна предпоставка за траен възход е докато спекулантите търпимо количество. Влезнат ли отново реститутите, изкривяването неизбежно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
По-рано ще е приятел.Ще ти кажа като му дойде времето.
Коментар
Коментар