IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Хима добре аз онзи ден си взех Банко Популар на 0.790 цента такава цена е нямало от 1987 година днес .днес ЕЦБ им потвърди капиталовите изисквания и тъка и на вън има кво се купува евтино
    Имам и Хим
    Смесените техники най-добре. Ако ги разбира човек. Но мисля, че първата половина на годината на БФБ много добри възможности. Лошото, че бях принуден да диверсифицирам към тухлобетона. Но всеки с акъла и куража си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Мдаааа, да купуваш в чужбина при цена на Хима малко над лефче е малко непредвидливо. Скептицизмът - главна болест за спекуланта. Но се питам, толкоз ли им горчив живота на българите, че почнаха ударно да го подслаждат? Или пък всичката тая захар в повече за ракия отива?
      Хима добре аз онзи ден си взех Банко Популар на 0.790 цента такава цена е нямало от 1987 година днес .днес ЕЦБ им потвърди капиталовите изисквания и тъка и на вън има кво се купува евтино
      Имам и Хим

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511 Разгледай мнение
        Абе най тъпото при мечките е че всеки ден става по скъпо и по скъпо , а те търсят разни причини и защо аджеба скачат когато аз нямам .
        Но такъв е живота едни купуват акции в чужбина други в бг., други имоти ,трети депозити държат четвърти гледат и цъкат . Хората са с различни инвестиционни намерения и изпълнения , но когато човек е прост е прост за цял живот
        Мдаааа, да купуваш в чужбина при цена на Хима малко над лефче е малко непредвидливо. Скептицизмът - главна болест за спекуланта. Но се питам, толкоз ли им горчив живота на българите, че почнаха ударно да го подслаждат? Или пък всичката тая захар в повече за ракия отива?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
          Ей и днес мечките ядоха голям пердах
          От утре, 1 декември, мисля да почваме коледното рали вече официално

Коментар

• Ей и днес мечките ядоха голям пердах
            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнение

А докато ти се "изправи маркета" защо да не изкараш нелоши пари, при положение че се вижда че има още потенциал за ръст?
              Ами да , защо да не се направят пари ,но трябва да се вземат всички доводи предвид...
              Ето софикс фонда спря да купува и нещата почват да се оправят в акциите ....а аз продадох неона и хиката на максимум ....и то благодарение на информацията от форума..
              Сега пълня пак хиката ,може и да е грешка но ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнение

А докато ти се "изправи маркета" защо да не изкараш нелоши пари, при положение че се вижда че има още потенциал за ръст?
                за да се изкарат пари трябва пари да се вложат

ако липсват парите как ще се изкарат тези нелоши пари?
                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Абе най тъпото при мечките е че всеки ден става по скъпо и по скъпо , а те търсят разни причини и защо аджеба скачат когато аз нямам .
                  Но такъв е живота едни купуват акции в чужбина други в бг., други имоти ,трети депозити държат четвърти гледат и цъкат . Хората са с различни инвестиционни намерения и изпълнения , но когато човек е прост е прост за цял живот

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Когато нещата дойдат в правилното русло а не при изкривен маркет аз ще бъда толерантен и няма да ти го напомням.... както последните три години.....

Коментар

Време е за шоу
                      итс шоу тайм

Коментар

Що да върне??? Искаш да купуваш ли? А къде бля когато ние купувахме? А да тогава ти и Монти пишехте глупости и правехте шоу на хората. Еми сега ние ще печелим, пък вие може да продължите да пишете глупости и да забавлявате хората.
                        ние купувахме с последните си стинки акции и репа сключвахме ...................... а някои тухли и бетон си купиха по същото време...

всеки по различен начин чувства играта

Коментар

• Време е за шоу
                          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

Що да върне??? Искаш да купуваш ли? А къде бля когато ние купувахме? А да тогава ти и Монти пишехте глупости и правехте шоу на хората. Еми сега ние ще печелим, пък вие може да продължите да пишете глупости и да забавлявате хората.
                            Когато нещата дойдат в правилното русло а не при изкривен маркет аз ще бъда толерантен и няма да ти го напомням.... както последните три години.....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Днес било Мечкин ден. Честит празник на меците. Няма да ги изброявам че ще се разчустват.
                              Верно, бе! Честит Андреевден, честито на Бабомеците, де искат да бъркат в меда на ниски нива. Дано стоят със скръстени ръце поне до Коледа.
                              Attached Files

Коментар

• Днес било Мечкин ден. Честит празник на меците. Няма да ги изброявам че ще се разчустват.

Коментар

Working...
                                X