Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Мдаааа, да купуваш в чужбина при цена на Хима малко над лефче е малко непредвидливо. Скептицизмът - главна болест за спекуланта. Но се питам, толкоз ли им горчив живота на българите, че почнаха ударно да го подслаждат? Или пък всичката тая захар в повече за ракия отива?
Имам и Хим
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511 Разгледай мнениеАбе най тъпото при мечките е че всеки ден става по скъпо и по скъпо , а те търсят разни причини и защо аджеба скачат когато аз нямам.
Но такъв е живота едни купуват акции в чужбина други в бг., други имоти ,трети депозити държат четвърти гледат и цъкат . Хората са с различни инвестиционни намерения и изпълнения , но когато човек е прост е прост за цял живот
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеЕй и днес мечките ядоха голям пердах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнение
А докато ти се "изправи маркета" защо да не изкараш нелоши пари, при положение че се вижда че има още потенциал за ръст?
Ето софикс фонда спря да купува и нещата почват да се оправят в акциите ....а аз продадох неона и хиката на максимум ....и то благодарение на информацията от форума..
Сега пълня пак хиката ,може и да е грешка но ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнение
А докато ти се "изправи маркета" защо да не изкараш нелоши пари, при положение че се вижда че има още потенциал за ръст?
ако липсват парите как ще се изкарат тези нелоши пари?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
Абе най тъпото при мечките е че всеки ден става по скъпо и по скъпо , а те търсят разни причини и защо аджеба скачат когато аз нямам.
Но такъв е живота едни купуват акции в чужбина други в бг., други имоти ,трети депозити държат четвърти гледат и цъкат . Хората са с различни инвестиционни намерения и изпълнения , но когато човек е прост е прост за цял живот
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Когато нещата дойдат в правилното русло а не при изкривен маркет аз ще бъда толерантен и няма да ти го напомням....както последните три години.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеВреме е за шоуНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Що да върне??? Искаш да купуваш ли? А къде бля когато ние купувахме? А да тогава ти и Монти пишехте глупости и правехте шоу на хората. Еми сега ние ще печелим, пък вие може да продължите да пишете глупости и да забавлявате хората.
всеки по различен начин чувства игратаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Що да върне??? Искаш да купуваш ли? А къде бля когато ние купувахме? А да тогава ти и Монти пишехте глупости и правехте шоу на хората. Еми сега ние ще печелим, пък вие може да продължите да пишете глупости и да забавлявате хората.както последните три години.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДнес било Мечкин ден. Честит празник на меците. Няма да ги изброявам че ще се разчустват.
Коментар
Коментар