Първоначално изпратено от Dimitar.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Евалата, ей това са точни приказки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Така е, ама и страх лозе пази. Засега сме на територията на страховете при масата евентуални дребни и средни инвеститори. Много сме далек от портиерския интерес. Да са живи и здрави спекулантите с история, щото те реанимират борсата.
Коментар
-
Ако се не скъса кордата, може и да фанеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнение
Аз лично, използвайки твоята метафора, бих се чувствал още по-спокоен за тренда, ако имаше повече "дребосъци".За една борса, те са нещо много важно... поне според мен. Да уточня, че нито се възприемам за рибар, нито приемам инвестирането като лов на балъци, нито твърдя, че съм "едър", а не един от дребосъците (относително е това понятие и не е мястото тук да го дебатирам). Не знам и какъв ще е трендът на борсата ни, ако и да имам своите очаквания.
Поздрави
Притежавам акции на БФБ. Възможно е да мисля погрешно. Препоръки нямам.
Едно е да хванеш 200 кг сом,друго е 200 дребосъка по половин кило.Last edited by Grosss; 05.01.2017, 13:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
В рибарлъка колкото по-големи кукичка и стръв сложиш,толкова по-голям балък ще хванеш,иначе дребосъка го хвърляш обратно.За една борса, те са нещо много важно... поне според мен. Да уточня, че нито се възприемам за рибар, нито приемам инвестирането като лов на балъци, нито твърдя, че съм "едър", а не един от дребосъците (относително е това понятие и не е мястото тук да го дебатирам). Не знам и какъв ще е трендът на борсата ни, ако и да имам своите очаквания.
Поздрави
Притежавам акции на БФБ. Възможно е да мисля погрешно. Препоръки нямам.Last edited by Татко Щърк; 05.01.2017, 12:43.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
В рибарлъка колкото по-големи кукичка и стръв сложиш,толкова по-голям балък ще хванеш,иначе дребосъка го хвърляш обратно.
Коментар
-
Така е, ама и страх лозе пази. Засега сме на територията на страховете при масата евентуални дребни и средни инвеститори. Много сме далек от портиерския интерес. Да са живи и здрави спекулантите с история, щото те реанимират борсата.
- 1 like
Коментар
-
Лакомията е голяма работа,стига да могат да я събудят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеГледам Мариански какво е написал....
"Гореизброените данни показват, че при рейнджов пазар (движение в коридор), какъвто се наблюдава на БФБ-София в последните 7 години от 2009 г. насам, е важно да не се стои в позиции постоянно, а да се продава на върха и да се купува на дъното. Разбира се, последното е невъзможно..."
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКуца борсата, куца, въпреки всичкия ни оптимизъм. Много наплашени от 2008-а. Търговията е въпрос на реноме, ама простите ченгета това не моат го разберат и два века. Съсипаха ни и предницата, и задницата само да се тренират на интриги и всякви други мръснищини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Как съм се набил във всички изоставащи да са е...
Коментар
Коментар