If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Извинявай, не те разбирам. Че реагирам бързо ли? Че много пиша във форума?
Иначе относно несбъднатите мераци - определено си ги имам. Ама има ли некой спекулант без тях?
Например - през 2014 мисля беше купих енерго про продажби на 17, после ония схемаджии изкупиха компанията на 25 мисля беше. И аз се подведох и продадох, щот се чудех какво да ги правя тез хартии като не е публична компанията. Минаха се неминаха 2-3 тримесечия и тез герои разпределиха близо 23-25 лева дивидент на акция. Изядох се. И си викам дали в столичното енерго няма нещо подобно да се случи или дали компанията е правилно оценена, щото Про продажби беше с П/Е 4-5 като го купих. И после забравих. Сега акцията "леко" скочи с едни 250-300% за 2 тримесечия. И да - несбъднат мерак ми е. Сигурно имам и други несбъднати спекулантски мераци...
Виж какво всичко е ала бала работа,хубаво е да му отдаваш някакво значение,но не чак толкова.Ще има рязък скок ,но кога и с колко
това е интересно.
Колега,много си реактивен в последно време.Това на моментна слабост ли да го припишем или на несбъднати мераци ?
Извинявай, не те разбирам. Че реагирам бързо ли? Че много пиша във форума?
Иначе относно несбъднатите мераци - определено си ги имам. Ама има ли некой спекулант без тях?
Например - през 2014 мисля беше купих енерго про продажби на 17, после ония схемаджии изкупиха компанията на 25 мисля беше. И аз се подведох и продадох, щот се чудех какво да ги правя тез хартии като не е публична компанията. Минаха се неминаха 2-3 тримесечия и тез герои разпределиха близо 23-25 лева дивидент на акция. Изядох се. И си викам дали в столичното енерго няма нещо подобно да се случи или дали компанията е правилно оценена, щото Про продажби беше с П/Е 4-5 като го купих. И после забравих. Сега акцията "леко" скочи с едни 250-300% за 2 тримесечия. И да - несбъднат мерак ми е. Сигурно имам и други несбъднати спекулантски мераци...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Един аматьорски въпрос :
- Възможно ли е ралито напоследък да е подкрепено и от проверката на активите на застрахователните дружества ?
Ако в това има има дори само частица истина очаквам още гориво в ракетите ... Дори шитовете ще полетят ...
Да не забравяме, че "..застрахователите управляват 6.5 млрд..."
... Странна птица е таралежа - не лети докато не го ритнеш
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар