Ако борсата сега не може да прибере парите и умножи кога ,като цъфнат налъмите в банята ли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Борсата е свободна територия където всеки може да се включи, да подпомага националното стопанство и да печели от това. Именно тази свобода притеснява бандите, които произлязоха от бившата ДС и те с разни непристойни хватки се стремят да я контролират. Оставаме си захлупена общност без правила и законност. И затъваме поради липса на свободна урегулирана конкуренция. Дори чуждите инвеститори се отблъскват и прогонват, за да не се създаде конкурентна среда, в която подставениците на конспиративните проекти ще затънат.
Точно.
Истината в четири реда.
Де да можеше да я разбере матряла, ехеее... Мечти..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеКачваш снимката.
От полето долу избираш "Fullsize".
[ATTACH=CONFIG]n3156257[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Евалата, ей това са точни приказки!
Коментар
-
Така е, ама и страх лозе пази. Засега сме на територията на страховете при масата евентуални дребни и средни инвеститори. Много сме далек от портиерския интерес. Да са живи и здрави спекулантите с история, щото те реанимират борсата.
Коментар
-
Ако се не скъса кордата, може и да фанеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнение
Аз лично, използвайки твоята метафора, бих се чувствал още по-спокоен за тренда, ако имаше повече "дребосъци".За една борса, те са нещо много важно... поне според мен. Да уточня, че нито се възприемам за рибар, нито приемам инвестирането като лов на балъци, нито твърдя, че съм "едър", а не един от дребосъците (относително е това понятие и не е мястото тук да го дебатирам). Не знам и какъв ще е трендът на борсата ни, ако и да имам своите очаквания.
Поздрави
Притежавам акции на БФБ. Възможно е да мисля погрешно. Препоръки нямам.
Едно е да хванеш 200 кг сом,друго е 200 дребосъка по половин кило.Last edited by Grosss; 05.01.2017, 14:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
В рибарлъка колкото по-големи кукичка и стръв сложиш,толкова по-голям балък ще хванеш,иначе дребосъка го хвърляш обратно.За една борса, те са нещо много важно... поне според мен. Да уточня, че нито се възприемам за рибар, нито приемам инвестирането като лов на балъци, нито твърдя, че съм "едър", а не един от дребосъците (относително е това понятие и не е мястото тук да го дебатирам). Не знам и какъв ще е трендът на борсата ни, ако и да имам своите очаквания.
Поздрави
Притежавам акции на БФБ. Възможно е да мисля погрешно. Препоръки нямам.Last edited by Татко Щърк; 05.01.2017, 13:43.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
В рибарлъка колкото по-големи кукичка и стръв сложиш,толкова по-голям балък ще хванеш,иначе дребосъка го хвърляш обратно.
Коментар
-
Така е, ама и страх лозе пази. Засега сме на територията на страховете при масата евентуални дребни и средни инвеститори. Много сме далек от портиерския интерес. Да са живи и здрави спекулантите с история, щото те реанимират борсата.
- 1 like
Коментар
-
Лакомията е голяма работа,стига да могат да я събудят.
Коментар
Коментар