IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение

Напротив... аз пък смятам, че оборотът е разделен в дооста сделки. Което е показателно, че много ритейл клиенти се включват постепенно. Оборотът не е концентриран в един/два пакета на един емитент, а е алокиран в много компании по много сделки (ниски по обем разбира се), което за мен е добре. А и вероятно при този развой и пакети ще хвърчат.
    Ами след като виждат ,че само днешното покачване на Софарма се равнява на 6 г да си държиш парите на лихва все, по-вече вложители
    ще търсят алтернатива на БФБ.

Коментар

• Днес добре се развиват нещата. В такива моменти човек съжалява, че му ограничен портфейла. Око насита няма. Но така е като се отпуши водопадът. Искам да съм директор на водопад.
      https://www.youtube.com/watch?v=shLm2eeNf4U

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

.... доста е претеснително, че със смешен обем индекса скочи с 1,88% ( към 11:17)....трябва да се има предвид, че в обратна посока може да бъде същото.

А гледам голяма еуфория гони форумци ...предпочитам да има повече скептици
        Напротив... аз пък смятам, че оборотът е разделен в дооста сделки. Което е показателно, че много ритейл клиенти се включват постепенно. Оборотът не е концентриран в един/два пакета на един емитент, а е алокиран в много компании по много сделки (ниски по обем разбира се), което за мен е добре. А и вероятно при този развой и пакети ще хвърчат.

Коментар

.... доста е претеснително, че със смешен обем индекса скочи с 1,88% ( към 11:17)....трябва да се има предвид, че в обратна посока може да бъде същото.

Близо половин милион за БФБ уви вече не е толкова смешен...

Коментар

Скептици си има - ЕТФ се продава в момента с 1- 2 % под стойността на фонда

Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение

Е...... колко години падахме с доста по малко пари,ай стига
              ... викаш да не се обаждам -да не ви развалям партито ... успех и умната

Коментар

А гледам голяма еуфория гони форумци ...предпочитам да имаповече скептици
                Е...... колко години падахме с доста по малко пари,ай стига

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                  Да минахме и 600 ! Без обем ! Ако се развъртят парите ! Аз помогнах с 5-6 хилки . Повече нема .

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Киро направи кефа на форумците

Коментар

• Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Удри уйно!
                        Бий мечетата по дупетата бий, бий, бий!
                        Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Време беше да се събудим малко който дреме на депозити да си гризе ноктите

Коментар

• Да минахме и 600 ! Без обем ! Ако се развъртят парите ! Аз помогнах с 5-6 хилки . Повече нема .

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                              10.01.2017 Sofix над 600 ...
                              600 го отнесохме да!

Коментар

• 10.01.2017 Sofix над 600 ...

Коментар

Working...
                                X