Първоначално изпратено от coder
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
а аз отначалото на годината съм постигнал доходност, която бих постигнал за няколко години, ако си бях сложил парите на депозит. дали трябва да се радвам??? вие как мислите? индекса SOFIX също го тупам яко.
Коментар
-
а аз отначалото на годината съм постигнал доходност, която бих постигнал за няколко години, ако си бях сложил парите на депозит. дали трябва да се радвам??? вие как мислите? индекса SOFIX също го тупам яко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Като е празен джоба не съм добре,като го напълня тогава съм добре.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
ти добре ли си?!
сериозно питам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение+++++++
Ама много си прав,половината крякат убихме ги ,разбихме ги,другата половина реве спад, разгром ,апокалипсис.В края на краищата
стои за дълго на едно място и тия дето са по нетърпеливи скачат зад борда.От време на време излиза софиянеца и вика,че
много му е гот.Голям цирк,голям"Болшой театър".
сериозно питам.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3158900[/ATTACH]
Разреждаме екипажа ето това става
Ама много си прав,половината крякат убихме ги ,разбихме ги,другата половина реве спад, разгром ,апокалипсис.В края на краищата
стои за дълго на едно място и тия дето са по нетърпеливи скачат зад борда.От време на време излиза софиянеца и вика,че
много му е гот.Голям цирк,голям"Болшой театър".
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСега корекцийка на ръста ли правим или се оказа, че 625 е недостижима цел и обръщаме платната?
Разреждаме екипажа ето това става
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
няма обръщане...до края на година между 800 и 900 пункта трябваfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСега корекцийка на ръста ли правим или се оказа, че 625 е недостижима цел и обръщаме платната?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Брей, форума на инвестора заприличал като през "златните" времена на БФБ преди десетина години. Имам усещането, че и тази година ще е много добра за БФБ, но понеже историята не се повтаря ще видим този бум с какво ще е по-различен от миналия. Предричам нещо в стила две напред една назад и малко по-предпазливи инвеститори. Времето ще покаже..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Като гледам крушата е издрусана и от понеделник ръст!
когато краля-слънце взе първия си мандат 2009 година софикс беше 300-350 пункта ................ сега дали ще напусне при софикс над 626 !?!?!?
краля-слънце обича да се перчи с рекорди - няма начин да не се похвали, че икономиката лети под негово ръководство и БФБ (в частност Софикс) доказва това ................. вие какво мислите, дали ще има активизация по тази политическа линия или пенсиите няма да му доставят това удоволствие и ще чакат встъпването на новия президент със служебното правителство и годишните отчети за да подкрепят пазара...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Като гледам крушата е издрусана и от понеделник ръст!
Коментар
Коментар