Първоначално изпратено от Бик в атака
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМоже да си пишете каквото си искате, но ясно се вижда, че биковете нямат сили да бутат пазара нагоре...... нека видим отчетите....просто нямат алтернатива.
Сега гледах един младеж който пламенно обясняваше как родата е продала жилище в Русе за да му помогне и как е лапнал 30г. ипотека за двустаен в СФ и как всеки месец в продължение на 30г. ще киха по 800лв и така 5-6 години преди пенсия ще е горд собственик...... тъжно, много тъжно... тия хора не се учат от живота и това е! Сигурно всички чакат КУРнелия да направи България 9млн и да скочат имотите до небето.....
до 2-3год. чакам да видя пак същия мишок, заложил апартамента за да купи акции с които да го изплати по-бързо...Last edited by tony1975; 23.01.2017, 20:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Едната сума е в евро, другата в лева! Няма конспирация
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
ааа, за твоята грешна платформа не говоря! Говорих точно за двете цитирани суми. Ти си правиш грешен извод, което може би е нормално. Ако искаш помощ, кажи.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеХора, аз ли не смятам верно.
платформата ми споменава за :
[ATTACH=CONFIG]n3162464[/ATTACH]
инфостоката пък мисли така :
[ATTACH=CONFIG]n3162465[/ATTACH]
bse- то разправя за 4 броя но не дава крайна сума.
инвестора ен съм гледал...
Дет се вика .. Ние сега световни компании ще търгуваме ли тук али няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
408600 това показва мойта платформа, по твойта логика преддполагам пак е вярна сумата
а сайта на бфто е най-прав, колкото по малко цифри толкова по добре
явно трябва да се сметне на ръка ако искаш да знаеш, колко е оборота
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
а не мислиш ли, че и двете суми са прави?
а сайта на бфто е най-прав, колкото по малко цифри толкова по добре
явно трябва да се сметне на ръка ако искаш да знаеш, колко е оборота
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеХора, аз ли не смятам верно.
платформата ми споменава за :
[ATTACH=CONFIG]n3162464[/ATTACH]
инфостоката пък мисли така :
[ATTACH=CONFIG]n3162465[/ATTACH]
bse- то разправя за 4 броя но не дава крайна сума.
инвестора ен съм гледал...
Дет се вика .. Ние сега световни компании ще търгуваме ли тук али няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеами 'щото следствие от стадната психика, самонавивки на лс и т.н. май си намалиха картоните, а индекса продълкжава напред. прецаха се)))
А ти 'що питаш !? ))))
търговията и тя запецна покрай тези студове и ледове,доларът носи само загуби.Остават акциите и златото,само че няма
толкова алтъни всички да си купят.Банките искат не искат ще развържат кесиите и то на нашият пазар щото каубойският и
този на фашагите са доста рискови и никой не знае какъв вятър ще ги залюлее.Така ,че бой по каската.
Коментар
Коментар