Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Макар и не пряко за "оптимизъм", а по повод на "Химимпорт".
Имате ли представа, дали някои ИП или друг консултант е правил досега анализ на цялостната дейност на "Химимпорт", каквито анализи за някои дружества са правили от Елана Трейдинг?
И една реплика - наричате го "Флагман", то си е ХОЛДИНГ, т.е. цяла ескадра като: самолетоносач, крейсери, разрушители, подводници, транспорти, танкери... и всякакви други "мандафошки" (морските знаят, че така наричат пучите въшки), която ескадра се движи бавно и не може да има скоростта на крейсера " Ц К Б". Холдингът е конгломерат от над 55 броя дъщерни, голяма част от които при сегашната конюнктура са мъртви активи (пристанища, корабни компании, консултанти, застрахователи и др.). Може би тук е заровено кучето, ако има такова ....
И една закачка към Тони - аз не съм сигурен, дали наличието на много дъщерни без печалба от повечето (както говорят за "Албена") е ПЛЮС или МИНУС за ескадрата "Албена"?
Написаното не е препоръка за търговия с акции на "Химимпорт" или "Албена", а само реплика към предишни мнения по въпроса.
От 5 месеца нямам акции на "Химимпорт", преди имах само привилегировани. Нямам на "Албена" от поне 10 - 12 год.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Защо си мислиш че всички инвеститори познават мажоритарите на акциите с които спекулират!
точно затова не мога да си отговоря на въпроса който поставихLast edited by polki; 16.01.2017, 22:04.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
поздравление .............. ставаш за политик
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеАко се изчисли като коефициент разликата не е голяма 2,43 и 2,63, няма и 10%.
два пъти по-високо доверие при банката, а ти превърна числата в коефиценти за да докажеш, че 100-те% разлика всъщност са 10%
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеСъвсем малко по - голямото доверие в банката сигурно се дължи на по - строгите регулации в банковия сектор, които явно вдъхват по - голяма сигурност.
за онези регулации с които един млад политик събори една банка с помощта на БНБ, прокуратура и всички държавни органи ли?
за доверието в тези регулации ли ми напомняш
дай по-сериозно ............. ако искаш, де...
ако се беше намерил поне един мъж в тази държава който да опонира на младия политик то тогава щях да имам някакво доверие в тези регулации, но такъв не можах да видя за съжалениеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
привет голяма мечко, имам един въпрос към теб, но могат разбира се и други да се ключат и да отговорят ............. и така:
защо едни и същи иинвеститори оценяват едни и същи мажоритари по различен начин в две различни компании?
[ATTACH=CONFIG]n3159548[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3159549[/ATTACH]
два пъти по-голямо доверие на мажоритарите в банката и два пъти по-ниско доверие на мажоритарите в холдинга
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
привет голяма мечко, имам един въпрос към теб, но могат разбира се и други да се ключат и да отговорят ............. и така:
защо едни и същи иинвеститори оценяват едни и същи мажоритари по различен начин в две различни компании?
[ATTACH=CONFIG]n3159548[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3159549[/ATTACH]
два пъти по-голямо доверие на мажоритарите в банката и два пъти по-ниско доверие на мажоритарите в холдингаМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
два пъти по-голямо доверие на мажоритарите в банката и два пъти по-ниско доверие на мажоритарите в холдингаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Хахаха свежо !!
и ще си отговориш сам на въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
За къде бързате в този лед
Скоро се запитах дали да продам една част ако направи бърз отскок ...
и си отговорих - не си на зор, накъде бързаш в този ледЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз пък се чудя що стои на място вече няколко дни... някой държи каката да не рипа по баира , че ще засрами мама
предлагането съвсем изтъня ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз пък се чудя що стои на място вече няколко дни... някой държи каката да не рипа по баира , че ще засрами мама
предлагането съвсем изтъня ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Не знам бе и за мен е непонятно.
предлагането съвсем изтъня ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Въпроса сега е защо не мърда Флагманът а банката върви нагоре.Ей това ми обясни
Коментар
Коментар