Първоначално изпратено от VNM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
И двете не мърдат, не се е развървяла нагоре кой знае колко.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Въпроса сега е защо не мърда Флагманът а банката върви нагоре.Ей това ми обясниThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ами тези дето са скъпи стават все по-скъпи,а тези дето са евтини те не мърдат.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
e, как за какво???
ти кой бенчмарк ползваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеще ги лупкаме ли днес?
Коментар
-
Индустрия, помпаща мускули
Вносът на инвестиционни стоки достига предкризисните нива и може да е предпоставка за подобряване на икономиката
http://www.capital.bg/politika_i_iko...ashta_muskuli/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Предният път 2014г когато беше на тези нива Флагманот беше на 2.3,Фермата на 5 лева. Би било хубаво ако се търгува самият индекс,
иначе за какво ти е.
ти кой бенчмарк ползваш?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеКойто каквото и да си говори индексът СОФИКС си катери с +0.43% и е вече 604.75%!
иначе за какво ти е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНай-малко 714 -каало съм го преди 2 г. в накетите на биг беър!))) Ама вие вчера прописахте преди 2 месецеса и вече сте разбирачи. И какви спадащи печалби!?!? Щял да се аргументира !?))) виж печлабата на алумината например, че може да наближи тази на монбат а капитализацията му е двойно по-ниска, значи има още недооценени дружества, дори и в софикс. Що за разбирачи сте а и дори и играчи !?!? Монти закъсня да повярва в ръста на бфб и досега остава учуден. Човекът си играе "отдолу и отгоре", според както си играе от10г. в картоните на алианц, Разбира се основно играе на дакс и дойче банк, тук само ви кудоши а вие му се вързвате!?))) не е препоръка
Алумината да не би да е в Софикс ?Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин
Коментар
-
Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнениеХм. Странно нещо е оптимизма. Бих го сравнил по-скоро с алчност.
Дали ще подминем 625 пункта - аз лично смятам че ДА , а после ...
650 до 680 бива ама при тия показатели и постоянно падащи печалби трудно ще прехвърлим 700. Тъй мисля аз и мога да се аргументирам
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеще ги лупкаме ли днес?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар