Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Преди време, на Софикс около 300 по спомени, Биг Беър бе пуснал една анкета със заглавие: При какви нива на Софикс бихте продали акциите си? Дали някой е заинтересуван да направи отново такава и да се съпостави с предишната? Хубаво би било обаче да се съпостави след като настоящата вече е затворена, за да не се взаимства от старата.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Палячо, ти пак измерваш хората по твоята некадърност...Имам само първокласни акции, но не мога и не искам да имам като твоите боклуци, които разпродаде..
.Имам над 40 позиции, но не досаждам като тебе да се правя на голям инвеститор..Учи , чети и ти може един ден нещо да постигнеш..Досега много издишаш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСега да не я направите 10 лева.Аз отдавна съм заредил
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСега да не я направите 10 лева.Аз отдавна съм заредил
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
В такъв случай, бихте ли споделили за коя компания става въпрос?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Не е.?
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Не е.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
За кое цвете става въпрос, ако не е тайна?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ аз съм се парил от слабо ликвидните и това си беше риск. Но дълго време я следя и прецених, че този път риска е оправдан. Засега всичко е О.К. Надявaм се другата седмица да покажат добро Q1.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСъжалявам че не влезнах както ме агитираше при Цветето....ама нали се опарих един път там а и слаболиквидна а аз пълен с такива........
Сега се мъча с тютюните ,който замръзнаха ..
Поздрави!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар