Спрете да политизирате темата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Абе... ти защо спря да пишеш в тамата на Свилоза? Спомняш ли си там какви лакърдий разтягаше?Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
- 2 Харесвания
Коментар
-
http://www.mediapool.bg/alfa-risarch...ews261744.html
"Алфа рисърч": ГЕРБ с над 2.5% преднина пред БСП
Май всичко зависи кой ще е първи и кой ще подкрепят Марешки и Патриотите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнение
Щом се чудиш, това е добро начало. Ако знаеше нещо, което четеш, не би се чудил, но и нищо ново не би научил, понеже щом не те учудва, значи вече го знаеш. Ако се чудиш, значи има нещо, което е ново за теб. Не всяко нещо обаче, което те учудва, е смислено и би те научило на нещо. Със сигурност обаче, единственият шанс да научиш нещо, е да те учуди. Ако почуда няма – значи някой преповтаря нещо старо, което ти е известно. Така че радвай се, когато си учуден. Аз лично се радвам много. За щастие тук има форумци, които ме радват и учудват.
Не е редно да се правят препоръки - купи онова, продай това, аз точно препоръки нямам никога за нищо. Какво очакваш да прочетеш тук – хората споделят песимисти или оптимисти са и от време пишат какво купуват продават, понякога се аргументират. Откак пиша, всеки път или почти всеки път споменавам, че съм оптимист, който е догоре в акции, писал съм и за доста акции. Дотук пазарът се движи в унисон с моите очаквания, въпреки, че когато започнах да пиша бяхме единици хора с подобни очаквания и доста присмех получавахме от мецаните. Възможно е занапред да греша. От време на време пиша за някоя акция, че я имам, а за да я имам, очевидно ми се струва с добър потенциал. Лошото при мен е, че преструктурирам прекалено динамично и портфейлът ми има драстични промени от последния път, когато го писах преди месеци, с някои акции се разделих отдавна, за да си купя други. Не седнах да си го пиша отново (портфейла), но и не ми е тема в момента. Никога не бих скрил нещо, но и гледам да не си натрапвам предпочитанията, понеже кой съм аз... щъркел някакъв си там.
Grosss, желая ти успехи там, където са ти необходими.
Акции на БФБ имам. Препоръки нямам никакви.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Като те чета се чудя като как да те разбера,като не препоръчваш нищо що се мъчиш да философстваш абстрактно?. Аз лично се радвам много. За щастие тук има форумци, които ме радват и учудват.
Не е редно да се правят препоръки - купи онова, продай това, аз точно препоръки нямам никога за нищо. Какво очакваш да прочетеш тук – хората споделят песимисти или оптимисти са и от време пишат какво купуват продават, понякога се аргументират. Откак пиша, всеки път или почти всеки път споменавам, че съм оптимист, който е догоре в акции, писал съм и за доста акции. Дотук пазарът се движи в унисон с моите очаквания, въпреки, че когато започнах да пиша бяхме единици хора с подобни очаквания и доста присмех получавахме от мецаните. Възможно е занапред да греша. От време на време пиша за някоя акция, че я имам, а за да я имам, очевидно ми се струва с добър потенциал. Лошото при мен е, че преструктурирам прекалено динамично и портфейлът ми има драстични промени от последния път, когато го писах преди месеци, с някои акции се разделих отдавна, за да си купя други. Не седнах да си го пиша отново (портфейла), но и не ми е тема в момента. Никога не бих скрил нещо, но и гледам да не си натрапвам предпочитанията, понеже кой съм аз... щъркел някакъв си там.
Grosss, желая ти успехи там, където са ти необходими.
Акции на БФБ имам. Препоръки нямам никакви.
Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
Пазарен ветропоказател 1Q 2017 и временни резултати
Очаквания за основните български акции 1Q 2017 и временни резултати
Много бързо изпадат анкетите надолу и не се попълват.
Ето една нова анкета - Индекси 2017
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mysterious Разгледай мнение
Нека не си казваме очевидни неща, това е ясно, въпросът ми е и си остава - преди ги имаше направо теглата има ли ги и сега?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
В тази графа дето пише капитализация, всъщност са дали пазарна ст-ст на фрий флоута, сумираш ги, делиш всяка една ст-ст на сумата им и получаваш дела на всяка компания.
"Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не, имаше ги на борсата и на четирите индекса.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
хм, вероятно си го гледал от "структура на портфейл" на Експат:
http://expat.bg/bg/funds/ExpatBulgariaSOFIX"Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
Това го знам, но преди имаше и теглото на съответната компания в индекса, и това преди беше скоро.
http://expat.bg/bg/funds/ExpatBulgariaSOFIX
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Изчакай края на месеца....и ще разберем дали имат договорка с ПФ и каква е тя.. ...?
Не е препоръка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение"Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Монти,кажи нещо конкретноТез тумваджии докога ще се правят на умрели лисици
То бива лигавене ама чак толкоз,нарушава ми се
веке душевният мир
Не е препоръка..
Коментар
Коментар