По-лабилните вече сигурно продават, Монти, така ли е?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Стига ревахте бе колеги! За няма и година утроихме портфейлите си и пак недоволни има! Ей няма отърване от тоя пусти български нрав ей!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Е някои не саПътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Стига ревахте бе колеги! За няма и година утроихме портфейлите си и пак недоволни има! Ей няма отърване от тоя пусти български нрав ей!
- 1 like
Коментар
-
Стига ревахте бе колеги! За няма и година утроихме портфейлите си и пак недоволни има! Ей няма отърване от тоя пусти български нрав ей!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение"Горанов вицепремиер" .... баааси м.йк.та!!! Розово будеще се очертава.... отново!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобро утро на всички!
Правителството е почти ясно(в Стандарт даже са изписали част от министрите).
Време е ръста да продължава и с него и правенето на пари!
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=279438
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
И моят беше приятелски, но ти две години обяснява как ще пада вечно газта и петрола и ние ще цъФнем и вържем и лично
и икономиката,е чакам ако си реалист и балансиран да обясняваш що става като се качва и газта и петрола за нашето благосъстояние и икономиката ...
А ти изчезна някъде и аз си помислих че газта и петрола пак падат.....и ние пак цъфтим и връзваме...
Или бъркам нещо...
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение++ Монт, и капачките ще го загазят с тази газ 33%+)))) Бабо мецо - удари с голямата лапа и не ги жали ))))))
те да му мислят ...
не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМонти, имам един приятелски съвет. Едно от най-важните качества на един човек е да знае кога да спре да говори за да не стане за смях. Зимата на 2012 година природният газ е бил около 740 лева за 1000 кубика. Сега беше на рекордно дъно от малко под 300 лева. Едно покачване до около 370 няма да предизвика очаквания от теб апокалипсис и няма да обори тезата ми от преди две години и половина. Освен това е добре да обърнеш внимание на международните петролни пазари. Там се случват много неприятни неща за петролните бикове, но кой съм аз да говоря. Успешна търговия.
и икономиката,е чакам ако си реалист и балансиран да обясняваш що става като се качва и газта и петрола за нашето благосъстояние и икономиката ...
А ти изчезна някъде и аз си помислих че газта и петрола пак падат.....и ние пак цъфтим и връзваме...
Или бъркам нещо...
Успех!
Коментар
Коментар