Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеДнес пак подкрепих биковете
Мнението не е препоръка за търговия с акции.
Коментар
-
Ти добре ли си за добрата доходност..Погледни какво става по света..Кои Борси са на нивата си от преди 2007г. и има ли , които са ги задминали..Защо не използваш и други опорки- магистралите, санирането..В блатото на Пеевски и Борисов всички са щастливи и спокойни..И защо ли всички , които се правят на инвеститори от ГЕРБ са държавни или общински служители..Така сме щастливи с 800000 чиновници и първи в ЕС по бедност и корупция..Донесете още много от същото..Last edited by Kiro; 29.03.2017, 13:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКакво още чакате да Ви показва пазара- малко ли беше 8 години показване на застой и гонене на инвеститори..
(
30 март 2009г sofix 280 ..след 8 години (т.е. 2017) = 635 ...или ако не бъркам около 14% доходност на година.... доста добра доходност съм пропуснал
- 3 Харесвания
Коментар
-
Честито на всички герберасти , които се правят на инвеститори..Пак гнили череши..Да не вземат милиционеркомунистите още веднъж да национализират Борсата..Поне Цецка Цачева да сложат в МИкономиката..
Какво още чакате да Ви показва пазара- малко ли беше 8 години показване на застой и гонене на инвеститори..
Комунистите, колкото и да се правят на десни мразят борсата , която е символ на капитализма.И защо да я обичат, тя им пречи, те искат да си крадат без Борси..Last edited by Kiro; 29.03.2017, 12:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПредполагам не си смятал нито този който ще излезе сега нито следващият. Много ми е интересно когато хората говорят наизуст. Просто да се намират на приказка. Успешна търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Стига ревахте бе колеги! За няма и година утроихме портфейлите си и пак недоволни има! Ей няма отърване от тоя пусти български нрав ей!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Здравословно за пазара е, че се навъдиха доста играчи, които се надяват цените на акциите да паднат ....
А относно Горанов - и аз не го харесвам, но мисля че е по-малкото зло спрямо Гумен Речев
Не мисля да влизам в спор по темата.. то времето и пазара ще си покажат кой крив, кой прав
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Колега, не само че не му е попречил Горанов, а му и помогна посредством новината за оттеглянето си и самото си оттегляне.
Така че, печалби сме правили, не защото Горанов е бил на линия, а защото се разбра, че ще си ходи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Здравословно за пазара е, че се навъдиха доста играчи, които се надяват цените на акциите да паднат ....Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
И аз нямам блестящи резултати, но не обвинявам този и онзи. След като на Батя не му е попречил Горанов, не виждам как бих могъл аз да се оправдая с него! Явно повредата е другаде...
Така че, печалби сме правили, не защото Горанов е бил на линия, а защото се разбра, че ще си ходи.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
И аз нямам блестящи резултати, но не обвинявам този и онзи. След като на Батя не му е попречил Горанов, не виждам как бих могъл аз да се оправдая с него! Явно повредата е другаде...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеУдри, Мецо!
Коментар
Коментар