If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ти кажа че няма купувачи на борсата ,ще ми повярваш ли ,днес съм похарчил над 15 К.....но спирам ,
Вие който не ревете ,може да почнете да купувате...
Успех!
Извинявай крепительо на борсата. Моля те, продължи с покупките, че не останаха купувачи Всички разчитаха червената госпожа да спечели изборите и да ни насочи в правия път. Национализация на дружества, огромни "проекти" да почнат да се реализират като Белене, Южен поток и да ни заробят за 50 години напред
Ако ти кажа че няма купувачи на борсата ,ще ми повярваш ли ,днес съм похарчил над 15 К.....но спирам ,
Успех!
Еееее, голям рев, голямо нещо. Борсата падна с някакви мижави проценти и напълнихте гащите. Няма лошо малко да консолидира, дори да върне малко. А това с изборите е пълна глупост. Ако беше спечелила Курнелия какво щеше да стане? Да се изстреля борсата нагоре ли? Силно се съмнявам.
Успех!
Спекулантите излизат на прибежки в няколко позиции.....
дано не почнат и в останалите ,щото никой не може да им попречи ,освен ПФ и индекс фонда....
Нещата не са добри , щото сте НИ избрали пак най малкото зло ....за трети път.... и това най малко зло смъкна борсата вече два пъти.....
Такова малоумие в хора инвестирали собствени пари ,верно не очаквах.....
Ама каквато борсата ,такива и инвеститорите и спекулантите , да си докараш собственоръчно спад ...
Не е препоръка..
П.П. Дано утре ПФ и индексния направят нещо ...
Еееее, голям рев, голямо нещо. Борсата падна с някакви мижави проценти и напълнихте гащите. Няма лошо малко да консолидира, дори да върне малко. А това с изборите е пълна глупост. Ако беше спечелила Курнелия какво щеше да стане? Да се изстреля борсата нагоре ли? Силно се съмнявам.
дано не почнат и в останалите ,щото никой не може да им попречи ,освен ПФ и индекс фонда....
Нещата не са добри , щото сте НИ избрали пак най малкото зло ....за трети път.... и това най малко зло смъкна борсата вече два пъти.....
Ама каквато борсата ,такива и инвеститорите и спекулантите , да си докараш собственоръчно спад ...
Не е препоръка..
Има си теория за това. Нарича се Стокхолмски синдром - жертва прължава да се оплаква, но вече си харесва насилника и иска насилието да продължи. Затова и ГЕРБ и Горанов вече на някои им се виждат като спасение от собствените безпочвени страхове. Какво като дойде БСП, или какво ако бяхте подкрепили някоя малка партия, за да може в парламента да има поне един да каже една дума
Иначе гледайки нещата сигурното съм от малкото които виждат правителство (явно) между ГЕРБ и ДПС с любезната подкрепа и на Марешки. ДПС са десни и разумни, при тях борсата расте. Така ги виждам аз.
Продължавам да купувам.
Не е препоръка..
Е видяхме......
да гласуваш за Мара отварачката щеше да има смисъл ,но да бъдеш мазохист .....
Но така ще е по добре , до няколко месеца ,максимум година ще падне и това правителство и ще гласуват за Борисоф 4 ....
А ти на конгреса на БКП- ГЕРБ можеш да целунеш БХ от БКП навсякъде...Вие не сте инвеститори , а чиновници и тролове на Герб.Не мога да повярвам, че има нормален човек с акции на БФБ да гласува за ГЕРБ- Горанов- Пеевски..
Е видяхме......
да гласуваш за Мара отварачката щеше да има смисъл ,но да бъдеш мазохист .....
Но така ще е по добре , до няколко месеца ,максимум година ще падне и това правителство и ще гласуват за Борисоф 4 ....
А ти на конгреса на БКП- ГЕРБ можеш да целунеш БХ от БКП навсякъде...Вие не сте инвеститори , а чиновници и тролове на Герб.Не мога да повярвам, че има нормален човек с акции на БФБ да гласува за ГЕРБ- Горанов- Пеевски..
Още един мутренски трол с обиди..А ти палячо с какво си полезен.С това , че слугуваш на ГЕРБ ли..Аман от продажни роби..
На следващата сбирка в ППО, грешка НПО/обърках го като Христо, Иванов с Бойкикиев или какъвто там беше/ можеш да целунеш Емил Джасим по бузката. Леко и нежно, като прецакано прокопче. Мяу.
Коментар