Баба Меца се е изправила на два крака, усмихва се и маха с лапа за да я снима някой игралец)))) Хайде бабо Мецо, дръж се добронамерено, много си хубава така. като се държиш прилично))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКакво излезе че ти си го напрегна и стигна на моето ...
А така , точно това е лошото, че цените са високи.....
но ти не го разбираш.....какво откри.
за да станат по високи трябва някой да налее кинти или ти харесва да падат както е нормално по борсите ,когато няма път нагоре следва път надолЕ.... ...
Няма такъв с пари и борсата ще увисне ако не влезат стерлинги....
Ще дойде момента когато фонда ще почне да продава акции и тогава ще минеме в спад ..
Аз съм лесен имам 2700 хика на 4 ,37 и срещу мен стоят 6К на 4,62....купува.... а требва да купува 10 пъти по толкова....
Верно малко е 500 кинта но съм плюс ако реша да продавам .....вие да му мислите ,та каква е твоята стратегия да продадеш на загуба щом не продаваш на печалба
такава е съдбата на много спекуланти и инвеститори през последните 10 години ,тамън вземат репа и борсата се срути...
Не е препоръка...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Монти, понякога трябва да си напрегнеш сивото вещество. Извинявай много, ама какво очакваш да направят пенсионните, при положение, че от началото на годината борсата е прилично нагоре, да не кажа доста, чуждите пазари са на върхови стойности и съответно доходностите на пенсионните са на доста добри нива? Много ясно, че ги няма, защото просто не им е нужно да го правят. Имам увството, че ти си си изградил някакъв тертип на търговия, според който купуваш определени позиции и ги залагаш високо на края на тримесечие с цел пенсиите да ти ги оберат. И като не стане, голяма драма. Опитваш се да фронтрънваш ETFа, обаче и това не ти се получчава. Трябва да си промениш начина на търговия.
А така , точно това е лошото, че цените са високи.....
но ти не го разбираш.....какво откри.
за да станат по високи трябва някой да налее кинти или ти харесва да падат както е нормално по борсите ,когато няма път нагоре следва път надолЕ.... ...
Няма такъв с пари и борсата ще увисне ако не влезат стерлинги....
Ще дойде момента когато фонда ще почне да продава акции и тогава ще минеме в спад ..
Аз съм лесен имам 2700 хика на 4 ,37 и срещу мен стоят 6К на 4,62....купува.... а требва да купува 10 пъти по толкова....
Верно малко е 500 кинта но съм плюс ако реша да продавам .....вие да му мислите ,та каква е твоята стратегия да продадеш на загуба щом не продаваш на печалба
такава е съдбата на много спекуланти и инвеститори през последните 10 години ,тамън вземат репа и борсата се срути...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДнес беше много тъжен момент за нашата борса.....
Маркета не падна с много , но ги нямаше ПФ за преоценка ....
Освен 100 акции в холдинг варна ,75 акции в холдинг св.София , 25 акции в капачките ,близо 1755 акции във фармата ,600 в атера ,нямаше други желаещи да вдигнат маркета даже и с малко...
Ако и утре е същото ...
ще излезе верно мнението че ПФ и софикс фонда са направиили комбина за целомесечна преоценка или че цената на акции е набалончена....
Не е препоръка....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val2 Разгледай мнениеМдааа , работния ден приключи .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от val2 Разгледай мнениеМдааа , работния ден приключи .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти, ще гласуваш ли за ГЕРБ, ако за 2 години направят СОФИКС 2000
АКОоо
Аз ще гласувам за тях, въпреки че първия път гласувах и ме излъгаха , ще ще вкарат Доган и Станишев в затвора , а се гушнаха с Пеевски..
Та това е Комунизъм.....
Левите са по малкото зло в момента нито Нинова ми харесва ,нито Добрев но са по малкото зло в момента....щото имат мандат 8 години и си заминават а Борисов няма мандат до Борисов 110...
Ако съм трол на БСП щях да с мълча и да ги чакам да се прекарат политически и то ще стане в рамките на месец....
Ето днес в Копривщица.....Тока се вдига,газта за фирмите , парното в София 28% , водата с 18 % все радостни неща за простия гражданин и дребен фирмаджия и оттам хранителнитее стоки и когато го усети с джоба другата зима....
П.П.Общинският съвет в Копривщица е гласувал да се премахне статутът на града като архитектурно-исторически резерват, тъй като пречи на проектите на един местен бизнесмен, съобщава mediapool, позовавайки се на информация от кмета Генчо Герданов (ГЕРБ), който е обявил, че е против решението и ще се бори за запазването на статута на града дори и в съда. Според зам.-кмета инж. Тони Малинов решението е взето с 7 гласа "за" от общо 11 общинари е и подкрепено от цялата група на ГЕРБ, която се състои от четирима души. Това се е случило на 17 март, но протокол от гласуването няма качен на сайта на общината.
Last edited by Монти; 30.03.2017, 17:44.
Коментар
-
Днес беше много тъжен момент за нашата борса.....
Маркета не падна с много , но ги нямаше ПФ за преоценка ....
Освен 100 акции в холдинг варна ,75 акции в холдинг св.София , 25 акции в капачките ,близо 1755 акции във фармата ,600 в атера ,нямаше други желаещи да вдигнат маркета даже и с малко...
Ако и утре е същото ...
ще излезе верно мнението че ПФ и софикс фонда са направиили комбина за целомесечна преоценка или че цената на акции е набалончена....
Не е препоръка....
Коментар
Коментар