Първоначално изпратено от Sashko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Чакалят сакралната дата 18 май и се ослушват откъде духа вятърът.
Никиту що не каже тук два лафа да покачи оптимизма?
Вече трябва да се смята по новите критерии от Март та до Септември да се знае, КОИ се борят. Да се надяваме, че може и бройката да се увеличи на 18 или 20 да кажем. Това е интересно, иначе какво става сега в СОФИКС и фонда базиран на него, няма много тръпка.
Интересно е как ще минат презентации на десетината дружества дето се презентират - току виж, някой даде поръчка за 1-2 милиона, не знам колко трябва да скачаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениещо пак такова безветрие на бфбто?
Никиту що не каже тук два лафа да покачи оптимизма?Last edited by Grosss; 12.05.2017, 13:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеУдри, Мецо!
да не се наака!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеУдри, Мецо!
Коментар
-
Склонен съм да се съглася с лайтмотива, че българската икономика в по-добро здраве не е била напоследък с няколко уговорки.
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПри текущите икономически процеси се изискват огромни целнасочени услилия за съсипване на държавата за да се свали реалният растеж под 3 процента. Освен това навлиза и инфлация. Така погледнато за мен в средносрочен план номиналнилят растеж няма да падне под 5 процента.
Подкрепям те напълно в идентификацията на трите стратегически проблема. И според мен са тези.
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПървият е с демографията и необходимостта от внасяне на мигранти
а) демографията е страшен проблем - стратегически проблем номер 1
и
б) много е рано за внос - имаме 2 милиона българи зад граница, известна част от които не живеят добре и там.
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТрябва да се повиши качеството на работната ръка. България върви с бързо темпо към индустриализация, което не е върха на сладоледа
Апропо, за мен бизнесът си е виновен за липсата на квалифицирана работна ръка. Къде са обученията, къде са вътрешнофирмените тренинги? Само в ИТ сферата се сетиха, че сами трябва да си изковат кадрите. В 21 век началното училище не дава занаят, неговата функция е да изгради личност и да възпита.
Правовият ред е третият стратегически въпрос пред България, така е, ама ще го оставя, че няма да пасне с темата за "Оптимизма".
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКакто и да го погледне човек Българската икономика е обречена да се подобрява при това с по-бързо темпо от западна Европа
Нашата икономика може и да стопи някой процент срещу Западна Европа, но за мен меродавното сравнение е със страни като... Естония и Финландия. По-добре да гоним тях, отколкото една декадентска Италия, примерно, която даже още е в Г-7 (егати абсурда)...Last edited by unsworth; 12.05.2017, 11:40.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Защото съм много добър и много ги разбирам нещата.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеНядявам се и днес Меца да потанцуваLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
Понеже съм те изпуснал и не ми се четат 1000 реда ти защо като си с ник Бик В атака се радваш на падащ пазар :?Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениемного сме силни сме
вероятно активните на БФБ са между 300 и 1 000 души
като се има предвид, че има тартори, които увличат по средно 10 души, реалната бройка е 30 - 100
няма лошо да са малко
ако бяха милиони нямаше да има баница за всичкиКолко са акционерите в компаниите на БФБ?
http://www.investor.bg/novini-i-anal...na-bfb-239220/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениемного сме силни сме
вероятно активните на БФБ са между 300 и 1 000 души
като се има предвид, че има тартори, които увличат по средно 10 души, реалната бройка е 30 - 100
няма лошо да са малко
ако бяха милиони нямаше да има баница за всичкиКолко са акционерите в компаниите на БФБ?
http://www.investor.bg/novini-i-anal...na-bfb-239220/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеИ днес Мецата свърши страхотна работаhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
Коментар