Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
За какво изсипване става въпрос?Кое е тоя мажо дето ти купува акциите?За Трейса ли говориш?Нищо не можах да схвана...
А че някой не му харесват мненията, да види софикс от три месеца на какви нива е....
Да не е от мойте демарш ами аз в тази тема нямам и два поста за спад....от няколко месеца...
Софикс търсете в демарша....
Коментар
-
И на каква база стоят изводите ти?!?!Какво означава-"парите в дребните свършиха"?!?!В края на всеки месец всички дребни ти се отчитат ли?!?!А каква е ситуацията при средните и едрите?Какво се случва с техните пари?Имат ли,нямат ли?Мога и още въпроси да ти задам,ама като за начало и тия са достатъчни...
Монти прегледай внимателно графики отново ...
http://baud.bitballoon.com/#DF-DSK-Rastezh
при повечето ДФ влизат индиректно точно дребни!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
На това че освен мажо не ми купуват акциите на нива плюс 2% от дадено изсипване, нивото на подкрепа пада...........
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе разбирам защо дребните трябва да са на загуба след като индексите са около девет годишен връх. За да имат губещи акции в портфейла трябва да са се справили много зле и да са особено некадърни. Пък аз във форума не съм видял нито един който да е направил грешка и да е на загуба. Затова се чудя къде са тези, които са на загуба и не смеят да я осребрят.
Моя хоризонт на спекулативните акции е месец ,два максимум три и влизам в друга позиция...
От два ,три месеца няма свежи пари и желание за качване ,играта е да се задържи постигнатия рубеж с парите на мажо....
А после ...
А кой е печеливш е друга тема....
Коментар
-
И на каква база стоят изводите ти?!?!Какво означава-"парите в дребните свършиха"?!?!В края на всеки месец всички дребни ти се отчитат ли?!?!А каква е ситуацията при средните и едрите?Какво се случва с техните пари?Имат ли,нямат ли?Мога и още въпроси да ти задам,ама като за начало и тия са достатъчни...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе разбирам защо дребните трябва да са на загуба след като индексите са около девет годишен връх. За да имат губещи акции в портфейла трябва да са се справили много зле и да са особено некадърни. Пък аз във форума не съм видял нито един който да е направил грешка и да е на загуба. Затова се чудя къде са тези, които са на загуба и не смеят да я осребрят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение100 сделки за по-малко от часне е зле
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПарите в дребните свършиха ,за съжаление....
Требва да продадат нещо за да имат нови...а на загуба няма да продадат още и ще чакат докато стане късно....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не искам да ви развалям настроението но влизаме в поредната безтегловност...
Днес е преоценка на ДФ и може да избушат нагоре някой позиции но това е само за днес....
Не е препоръка...
Парите в дребните свършиха ,за съжаление....
Требва да продадат нещо за да имат нови...а на загуба няма да продадат още и ще чакат докато стане късно....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е Монти не с лошо де, нали наближават дивидентите, та ще подкрепяме
Голема мъка....
А с дивидентите ще подкрепям само гагарин и табака ,даже няма да ги подкрепям ами колкото по ниско ,толкова по добре....
Хората нямат пари и продават чисти позиции .....фонда ги излъга за лондон и сега картофа остана в тях ,още нее горещ .... ....
Лично мнение ,не е препоръка...
Коментар
-
Не искам да ви развалям настроението но влизаме в поредната безтегловност...
Днес е преоценка на ДФ и може да избушат нагоре някой позиции но това е само за днес....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениеприключихме с низходящата корекция ми се струва..
Не е препоръка...
Коментар
Коментар