Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеМоже голяма част от тези пари вече да са набити в дюшеци, в сейфове и по гардероби...Пътека се прави камък по камък!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Разбира се, надявам се, че бруталното рали предстои!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Нещо се обърка, това са рекордни стойности..
Ето, през 2016-та са били 76,5 милиарда
https://webcache.googleusercontent.c...g&client=opera( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Преди 3-4 години бяха към 90 милиарда по спомен. Интересно къде са отишли останалите 40. Част от тях са набити в имоти вероятно, друга част са изтекли в чужбина, а останалите?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение1 млрд. и 68 млн. лева ръст само за месец...
Депозитите на Домакинства и НТООД са 51.530 млрд. лв. (47.7% от БВП) в края на декември 2018 година.
Депозитите на Домакинства и НТООД са 50.462 млрд. лв. (48.9% от БВП) в края на ноември 2018 година.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Може да иронизирате и да се подигравате с всекиго....
Но между различните мнения за апокалипсиса има различия...
При мен е средносрочно и дългосрочно очаквам сериозен спад ,но на ДАУ и ДАХ в краткосрочен аспект очаквам ралито което нямаше през декември...
Има доста поводи за него.... в близките 60 дни...
За нас виждам или заспиване или до 5% нагоре.....в близките дни....
Понеже ви обхвана един голем оптимизъм ,че чак ми развалихте гледането на телевизора....
Така.... ралито на ДАУ вече тече ,ние сме на опашката ,както винаги ,тези 5 % плюс мислех ,че ще ги приложим към 590 пункта а не към 565 ..
Така че 590 ,600 пункта е крайната граница на корекцията на спада.....
Имате време за едни 10 % да направите по дадени акции и и да продадете след отчетите и да готвите кеш за следващата ледникова епоха....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Разбира се, надявам се, че "бруталното рали предстои"!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Виртуална такава предполагам
Коментар
-
Първоначално изпратено от BojidarKT Разгледай мнение
честито. би ли споделил по кои позиции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеУтре не знам какво ще стане, но днес пиенето е от мене. Най-голямата ми дневна печалба за 11 г. на борсата! Исторически ден!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеУтре не знам какво ще стане, но днес пиенето е от мене. Най-голямата ми дневна печалба за 11 г. на борсата! Исторически ден!
Коментар
Коментар