If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
https://www.robinhood.com/ мръсни расисти не ти дават да се регнеш защото не си от богоизбраните държави. Значи според еврогейските ценности аз трябва да признавам мюслита и гейове неща които зависят от човека и човек може сам да промени ама за едното регване ми искът да съм US citizen. Къде са НПО-тата да ме защитават и аз имам права какво да направя че гражданството ми е българско няма да се местя с US само заради тези и то и желание да имаш пак не никак лесно чичката в софия като реши да не ти даде виза ми няма да ти дате.
https://www.robinhood.com/ мръсни расисти не ти дават да се регнеш защото не си от богоизбраните държави. Значи според еврогейските ценности аз трябва да признавам мюслита и гейове неща които зависят от човека и човек може сам да промени ама за едното регване ми искът да съм US citizen. Къде са НПО-тата да ме защитават и аз имам права какво да направя че гражданството ми е българско няма да се местя с US само заради тези и то и желание да имаш пак не никак лесно чичката в софия като реши да не ти даде виза ми няма да ти дате.
Има две версии (basic и professional), и двете са платени, да. Пише си на сайта, Аз съм ползвал professional. Не е лоша. Обаче се инсталира на един компютър. Ако искаш да го ползваш вече от друг, обаждаш им се, идват на място и ти го сменят.
Аз също прегледах повечето фирми от които се интересувам и забелязах, че има разминаване. Въпроса ми е следния: Има ли в БГ-я сайт или платформа на ИП-к (безплатна или платена) които да съдържа официална, актуална и вярна информация (коефициенти, отчети и т.н) за компаниите търгувани на БФБ ? Ще се радвам, ако повече колеги се включат.
Innocent, определено там рейшото няма много общо с моите сметки. Дори и далеч по-простото за смятане P/E там е коренно различно от моите сметки. Не знам дали има бъг или ползват неконс отчети, или стари цени, или нямам идея. За това си върша работата сам.
Аз също прегледах повечето фирми от които се интересувам и забелязах, че има разминаване. Въпроса ми е следния: Има ли в БГ-я сайт или платформа на ИП-к (безплатна или платена) които да съдържа официална, актуална и вярна информация (коефициенти, отчети и т.н) за компаниите търгувани на БФБ ? Ще се радвам, ако повече колеги се включат.
Innocent, определено там рейшото няма много общо с моите сметки. Дори и далеч по-простото за смятане P/E там е коренно различно от моите сметки. Не знам дали има бъг или ползват неконс отчети, или стари цени, или нямам идея. За това си върша работата сам.
Така е, използва се при M&A именно защото показва по-обективно състоянието на компанията. ЕБИТДА е несравнимо по-добър измерител от печалбата, а дългът определено трябва да бъде включен в сметката когато оценяваш дадено дружество.
Доста дружества ги няма тук защото не мисля че трябва и могат да бъдат разглеждани през призмата на EV/EBITDA - като АДСИЦ, финансови дружества и холдинги които притежават дял от компаниите в портфейла си далече от 100% защото малцинственото уччастие изкривява доста картинката. Пример ми е Стара планина, където Sum of the parts смятам че е по-добрия вариант.
Здравей, BSEtrader! Мислиш ли, че коефициентите в infostock.bg са верни ?
Коментар