If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кое е най-важно за теб? Дали имам? Дали влизам? Дали излизам? Дали...???
Здравец, бил съм в "твоята позиция" (кавичките не са случайни)... - заклещен... нЕма мЪрдане... Само надежди...остават. Ако си практичен човек, разбираш и това, което написах... Помогни си сам, за да ти се помогне!
Бил съм вече няколко пъти заклещен на БФБ и знам за какво говориш. Проблемът е ниската ликвидност и както виждаш подкрепа в един момент разбираш че такава няма. Ето Софарма както си пълнеше Донев в един момент поради регулации той е пас и сега ако изсипват падаме още. А това е втората най ликвидна на БФБ .
За по неликвидните още по зле при корекция. Това не ви го пиша да ви плаша а си е самата истина. И аз имам доста акции и ще имам загуби ако корекцията е по дълбока но имам и свободен ресурс и този път гледам много спокойно мача.
Ако пък няма по дълбока корекция пак добре ще може да се купува малко по нагоре. Та нито е добре да си само кеш нито само в акции в такъв момент
Здравец, бил съм в "твоята позиция" (кавичките не са случайни)... - заклещен... нЕма мЪрдане... Само надежди...остават. Ако си практичен човек, разбираш и това, което написах... Помогни си сам, за да ти се помогне!
То и аз простички ти ги задавам въпросите ама не отговаряш, и да имам с какво да купя ! А ти имаш ли въобще акции на БФБ или само влизаш тук да си чешеш езика ?
Намерил си кой да цитираш... Един простичък въпрос: Имаш ли с какво да купиш или се надяваш никитУ да подпре (ама не от аск-а, че там става грозно), та да стигнеш 0-та?
То и аз простички ти ги задавам въпросите ама не отговаряш, и да имам с какво да купя ! А ти имаш ли въобще акции на БФБ или само влизаш тук да си чешеш езика ?
продал е ако има какво да продаде ! Пък може и да е продал де, дини и пъпеши, и затова сега да се навърта тук
Намерил си кой да цитираш... Един простичък въпрос: Имаш ли с какво да купиш или се надяваш никитУ да подпре (ама не от аск-а, че там става грозно), та да стигнеш 0-та?
Коментар