If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук... едно време... чакаха да видят "стареца" как се движи... и после..., ако се повиши - софка копира лекинко... естествено в същата посока... Ама... ако стареца пръ.неше..., софка се наси.ше... SOFIX скоро беше постнал една графика... с разни корелации...
Та.., въпроса е : Що не ги следите тия особености ...?
Там за апокалипсис ли ще се говори или само ще се яде и пие?
Най-важното е да се видят лице в лице бици, мечки, неутрални, изчакващи, влизащи, излизащи - Лице в лице! На арената! За какво ще се говори - Въпрос на избор на инвеститорите...! Може пък и обединение да стане... Знае ли човек...?!
Тъкмо си мислех да организирам една среща на "Инвеститорите на БФБ"! Едно време Митьо Иператора бе главен организатор... Не съм следил, кога е била последната. Даже и терена го има... Благодаря, че ме подсети... Тия дни ми се въртеше тази идея...
п.п. За меда..., е друга бира и е сериоозно, както и горното!
Там за апокалипсис ли ще се говори или само ще се яде и пие?
Аз ще дойда , тъкмо ще се запознаем . Предполагам че и други ще искат да се запознаят с теб , поканени са
Тъкмо си мислех да организирам една среща на "Инвеститорите на БФБ"! Едно време Митьо Иператора бе главен организатор... Не съм следил, кога е била последната. Даже и терена го има... Благодаря, че ме подсети... Тия дни ми се въртеше тази идея...
п.п. За меда..., е друга бира и е сериоозно, както и горното!
Чистият пчелен мед е чудесен продукт и аз съм голям фен, но имам достъп до добър изотчник вече. С какво качество е вашият продукт? Има ли био сертификат?
Има. Може да те заведа и да видиш къде се добива. Но, да не спамим повече тук.
А в София вероятно клони към никаква...не работи само този, който не иска..
През септември безработицата намалява с 0.2 процентни пункта спрямо август до 6.5 на сто, съобщи Агенцията по заетостта, която следи показателя по регистрациите в бюрата по труда.
Чистият пчелен мед е чудесен продукт и аз съм голям фен, но имам достъп до добър изотчник вече. С какво качество е вашият продукт? Има ли био сертификат?
Коментар